28.11.09

Εξωγήινοι στην Γη

Οι εξωγήινοι βρίσκονται κιόλας στη Γη και κυκλοφορούν ανάμεσά μας, σύμφωνα με επιστήμονες που εργάζονται για λογαριασμό της βουλγαρικής κυβέρνησης και οι οποίοι ισχυρίζονται ότι βρίσκονται μάλιστα σε επαφή μαζί τους.

Ερευνητές από το Ινστιτούτο Διαστημικών Ερευνών, που ανήκει στη Βουλγαρική Ακαδημία Επιστημών, εργάζονται αυτόν τον καιρό για την αποκρυπτογράφηση ενός πολύπλοκου πακέτου συμβόλων (πικτογραμμάτων) που τους εστάλησαν από τους... εξωγήινους, σύμφωνα με τις βρετανικές «Τέλεγκραφ» και «Ντέιλι Μέιλ».
Από την πλευρά τους, οι εξωγήινοι βρίσκονται σε φάση απάντησης σε 30 ερωτήσεις που τους έστειλαν οι Bούλγαροι ερευνητές.

Ο Λαχεζάρ Φιλίποφ, υποδιευθυντής του κρατικού Ινστιτούτου, επιβεβαίωσε ότι η σχετική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Μεταξύ άλλων, όπως είπε, η ομάδα του αναλύει 150 αγρογλυφικά που έχουν εμφανιστεί από πέρυσι σε αγρούς σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας και τα οποία, κατά τους Bούλγαρους ερευνητές, αποτελούν απαντήσεις που οι εξωγήινοι στέλνουν με ακτίνες από το διάστημα.
«Οι εξωγήινοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή ολόγυρά μας και μας παρακολουθούν συνεχώς. Δεν είναι εχθρικοί απέναντί μας, μάλλον θέλουν να μας βοηθήσουν, αλλά εμείς δεν έχουμε εξελιχτεί αρκετά, ώστε να πετύχουμε άμεση επαφή μαζί τους», δήλωσε ο Φιλίποφ στα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης (ημερήσια εφημερίδα «Νοβινάρ»), σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο.
Ο Bούλγαρος ερευνητής τόνισε ότι ακόμα και το Βατικανό έχει συμφωνήσει ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν. Πρόσθεσε ότι οι άνθρωποι δεν θα καταφέρουν να επικοινωνήσουν μαζί τους μέσω ραδιοκυμάτων, αλλά με τη δύναμη της σκέψης.
Εκτίμησε πάντως ότι μέσα στα 10-15 επόμενα χρόνια η ανθρωπότητα θα πετύχει αυτή την επαφή. Είπε ακόμα ότι οι εξωγήινοι φαίνονται επικριτικοί για την ανήθικη συμπεριφορά των ανθρώπων, επειδή επεμβαίνουμε στις διαδικασίες της φύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.