30.11.09

ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΝΤ΄ ΑΝΤΑΡΙΟ «Ποτέ δεν είχα ξαναδεί τόσο πάθος»



Οι εκμυστηρεύσεις της συνοδού πολυτελείας για τη βραδιά που έκανε σεξ με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο βιβλίο το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.H σκηνή διαδραματίζεται στην κλασική ταινία του Φεντερίκο Φελίνι «Αμαρκορντ». Μια πόρνη σκαρφαλώνει στο κρεβάτι και προσκαλεί έναν ιταλό αριστοκράτη να υποταχθεί στα θέλγητρά της: «Ευχαριστηθείτε, Πρόεδρε» («Gradisca Ρresidente»), του λέει. Η φράση έμεινε θρυλική. Τριανταέξι χρόνια μετά την ταινία, ωστόσο, ξανάρχεται στην επικαιρότητα περισσότερο έντονα από ποτέ. Αποτελεί τον τίτλο του βιβλίου της Πατρίτσια Ντ΄ Αντάριο στο οποίο η συνοδός πολυτελείας περιγράφει τις «αναμνήσεις» της από τον 73χρονο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αναφέροντας ρητά για πρώτη φορά ότι έκανε σεξ με τον ιταλό πρωθυπουργό.
«Μετά την πρώτη του έφοδο από την οποία άντλησε απόλυτη ικανοποίηση, αρχίσαμε και πάλι από την αρχή. Ποτέ δεν εμφανίστηκε κουρασμένος στο ελάχιστο. Ποτέ δεν είχα ξαναδεί τόσο πάθος για γυναίκα...» αναφέρει σε μερικές από τις σελίδες του βιβλίου, που κυκλοφόρησε την περασμένη Τρίτη στην Ιταλία, καταφέροντας ένα ακόμη πλήγμα στο μέτωπο των ροζ σκανδάλων του άτακτου πρωθυπουργού. Θα είναι άραγε το οριστικό;

Μάλλον όχι. «Η εικόνα του και η πολιτική του τοποθέτηση έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τα σκάνδαλα» γράφει ο «Guardian». «Αλλά η αντιπολίτευση στην Ιταλία είναι αδύναμη και κανείς δεν βρίσκεται σε θέση να τον αντικαταστήσει στον δεξιό χώρο. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μπορεί να βουλιάζει, δεν βρίσκεται όμως απαραιτήτως προς την έξοδο». Πράγματι, η αλυσίδα των σκανδάλων που καταδιώκουν τον ιταλό πρωθυπουργό μεγαλώνει δημιουργώντας ολοένα και περισσότερο ζουμερά πρωτοσέλιδα σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά οι δείκτες της δημοτικότητάς του παραμένουν υψηλοί. Το μείγμα του πολιτικού ηγέτη, πάμπλουτου επιχειρηματία και λατίνου εραστή φαίνεται ότι εντάσσεται στα απόλυτα ανδρικά πρότυπα της γειτονικής χώρας. Και είναι αυτή η τελευταία ιδιότητα που φρόντισε να υπογραμμίσει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο η 42χρονη Ντ΄ Αντάριο. «Μου είπε ότι ήθελε να έχει επαφή με το δέρμα μου, με κράτησε σφιχτά, μου πήρε την ανάσα. Τον πήρα μέσα μου, με έπνιξε στα φιλιά... » αναφέρει στο βιβλίο που συνέγραψε με τη βοήθεια της δημοσιογράφου Μανταλένα Τουλάντι και συμπληρώνει: «Φιληθήκαμε άπειρες φορές, με εκείνον από πάνω μου να φιλάει τα απόκρυφα μέρη μου»- μια πράξη για την οποία «μπορεί να συμπεριληφθεί στο βιβλίο Γκίνες». Η βραδιά που έλαβε χώρα στη βίλα του Καβαλιέρε στη Ρώμη, έπειτα από ένα ξέφρενο πάρτι τη βραδιά των αμερικανικών εκλογών, απέδειξε τις απίστευτες αντοχές του, σύμφωνα με την Ντ΄ Αντάριο. Μπορεί να απέτυχε να ικανοποιήσει την παρτενέρ του, αλλά όταν η τελευταία ομολόγησε τις... δυσκολίες της, ο Μπερλουσκόνι φαίνεται να το πήρε πατριωτικά το ζήτημα:

Παρέμεινε ενεργός ως τις 8 το πρωί όπου μπορεί να μην κατάφερε να την ικανοποιήσει, αλλά αυτός γεμάτος αδρεναλίνη πήγε να συναντήσει δημοσιογράφους.

«Είμαι πολύ νεότερη από αυτόν και θα έλεγα σχετικά ειδική» γράφει η Ντ΄ Αντάριο. «Αλλά υπήρχαν στιγμές που φοβόμουν ότι δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ στις επιθέσεις του. Παίρνει τίποτα, αναρωτήθηκα πολλές φορές». Ωστόσο το μόνο σκεύασμα που ο ιταλός ηγέτης βρέθηκε να δοκιμάζει, σύμφωνα πάντοτε με την ίδια, ήταν ένα γλυκό τσάι από βότανα.
Τι ήταν αυτό που ώθησε την Ντ΄ Αντάριο να βγάλει στη φόρα τα άπλυτα του Καβαλιέρε; Απλά και μόνο η απογοήτευση, όπως προκύπτει από τις εκμυστηρεύσεις της. Ο Μπερλουσκόνι δεν εκπλήρωσε την υπόσχεσή του να τη βοηθήσει να λύσει κάποια οικονομικά της προβλήματα. «(Ο Μπερλουσκόνι) δεν με πλήρωσε... Του έδωσα το σώμα μου και εκείνος (δεν μου έδωσε) τίποτα...
Ο ιταλός πρωθυπουργός από την πλευρά του αρνήθηκε ότι έχει κάνει πληρωμένο σεξ και ότι γνωρίζει τον Τζιανπάολο Ταραντίνι, τον επιχειρηματία που φέρεται να του έχει συστήσει την Πατρίτσια Ντ΄ Αντάριο και να έχει προτείνει σε αυτήν και σε άλλες συνοδούς πολυτελείας χρήματα προκειμένου να περάσουν τη νύχτα στη βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο Ταραντίνι ανακρίνεται για υποβοήθηση πορνείας. Ο Μπερλουσκόνι δεν έχει κληθεί σε ανάκριση. Στο «Ευχαριστηθείτε, Πρόεδρε» η Πατρίτσια Ντ΄ Αντάριο αναφέρει, ωστόσο, ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας από το Μπάρι την είχε ενημερώσει νωρίτερα από τη συνεύρεσή της με τον Καβαλιέρε για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του. Σύμφωνα με το ίδιο βιβλίο, επίσης, όταν η ίδια επέστρεψε στο Μπάρι μετά την ερωτική νύχτα με τον πρωθυπουργό- την οποία κατέγραψε σε κασέτα-, δέχτηκε ανώνυμα υβριστικά τηλεφωνήματα τα οποία επίσης κατέγραψε. Αγνωστοι την αποκαλούσαν «σκύλα και πόρνη» και την απειλούσαν. «Θα σου σπάσουμε τα κόκαλα και θα βιάσουμε την κόρη σου», της έλεγαν. Η Ντ΄ Αντάριο ισχυρίζεται ότι η μητέρα της δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο λέγοντάς της «αυτό είναι ένα μάθημα για την πόρνη την κόρη σου», όπως και ότι τέσσερις άνδρες μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα του σπιτιού της. Ενας άλλος άνδρας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν πρώην αστυνομικός, της προσέφερε προστασία αλλά στη συνέχεια παραβίασε το διαμέρισμά της και επιχείρησε να τη βιάσει. Η Ντ΄ Αντάριο κατήγγειλε ότι προσπάθησαν να τη σκοτώσουν «σε τροχαίο», από το οποίο γλίτωσε σαν από θαύμα. «Τώρα φοβάμαι αληθινά» καταλήγει.
Για την ιστορία, σημειώνεται ότι η δεύτερη γυναίκα του Μπερλουσκόνι, η κατά 20 χρόνια νεότερή του ηθοποιός Βερόνικα Λάριο, την οποία παντρεύτηκε το 1990 έχοντας ήδη αποκτήσει μαζί της τρία παιδιά - το πρώτο ενώ ήταν παντρεμένος με την πρώτη του γυναίκα, την Κάρλα Ντελ Ολιο-, ζήτησε την περασμένη άνοιξη διαζύγιο από τον ιταλό πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον ότι έχει ξελογιαστεί από νεότερες γυναίκες. Σε αντίθεση με την Ντελ Ολιο που εξαφανίστηκε ήσυχα από τη ζωή του ιταλού πολιτικού, η Λάριο μεταμορφώθηκε από ιδανική σύντροφος σε μια απατημένη σύζυγο φρενιασμένη για εκδίκηση, που θα μπορούσε να αποτελέσει τη Νέμεση του πρωθυπουργού. «Δεν μπορώ να είμαι με έναν άνδρα που κάνει παρέα με ανήλικα κορίτσια» δήλωσε, δίνοντας αφορμή στους «Τimes» και στη «Νew Υork Ρost» να φιλοξενούν συχνά πικάντικες λεπτομέρειες από την ιδιωτική ζωή του Μπερλουσκόνι. «Δεν είμαι άγιος...» ήταν η σχετική δήλωση του Μπερλουσκόνι. Για το αν όμως στην πολιτική παραμονεύει η Κόλαση, θα το δείξει μόνον ο χρόνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.