1.12.09

Από 15 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο


Σε εφαρμογή τίθεται από τις 15 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων, το οποίο θα ισχύσει έως τις 4 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου το καταναλωτικό κοινό θα μπορεί να εξυπηρετηθεί ως εξής:

Τις καθημερινές τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από 9 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ.
Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου θα παραμείνουν ανοικτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου θα είναι ανοικτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Ττην Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων και την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς θα είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί 9 πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά και επίσης κλειστά θα είναι τα καταστήματα και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου, λόγω της απασχόλησης του προσωπικού κατά την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.
Από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου επανέρχεται το χειμερινό ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στην εμβέλεια των κατά τόπους Εμπορικών Συλλόγων Λεκανοπεδίου Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.