24.12.09

Ουζουνίδης "Αριστες οι σχέσεις μου με τον πρόεδρο"


«Οι σχέσεις μου με τον πρόεδρο ήταν και είναι πάρα πολύ καλές», δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τη σημερινή συνάντησή του με τον Κώστα Πηλαδάκη. Περισσότερες από τέσσερις ώρες διήρκεσε η συνάντηση του προπονητή και του προεδρου της ΑΕΛ, στο "αρχηγείο" του τελευταίου, στη Γλυφάδα. Παρουσία του αντιπρόεδρου, Κώστα Κωνστάντου, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους "βυσσινί", αφού πρώτα λύθηκε η όποια παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί, την οποία ο Ουζουνίδης απέδωσε σε "λανθασμένη ερμηνεία" των λεγομένων του.

«Η διοίκηση πάντα προσπαθεί να πραγματοποιήσει τα "θέλω" μου. Αυτά που γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν μπορώ να καταλάβω από πού προέκυψαν. Ο πρόεδρος προσπαθεί να υλοποιήσει αυτά που εγώ ζητάω», είπε ο τεχνικός ηγέτης της ΑΕΛ, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "Sportlarissa.gr" και επίσης τόνισε: «Ήταν μία προγραμματισμένη εδώ και καιρό συνάντηση, όπου εξετάσαμε κάποιες περιπτώσεις παικτών που μας ενδιαφέρουν και κάναμε τον απολογισμό του πρώτου γύρου. Μιλήσαμε για το αγωνιστικό κομμάτι και εξετάσαμε τους λόγους για τους οποίους η ομάδα δεν έχει την πορεία που θα θέλαμε.

Σίγουρα, η βαθμολογική μας θέση δεν είναι αυτή που περιμέναμε και θέλαμε. Παρά τις αντιξοότητες και τα προβλήματα που προέκυψαν από το καλοκαίρι, την ευθύνη την έχουμε εγώ και οι ποδοσφαιριστές. Εμείς είμαστε που θα έπρεπε να δώσουμε ακόμη περισσότερα. Αυτό που παρουσιάζουμε στο γήπεδο δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές δυνατότητες όλων μας».

Ο Ουζουνίδης αναχώρησε απευθείας για τη Λάρισα και από αύριο, μαζί με την οικογένειά του, ξεκινά τις διακοπές των Χριστουγέννων στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αλεξανδρούπολη. Θα επιστρέψει στη θεσσαλική πρωτεύουσα την Κυριακή, καθώς τη Δευτέρα αρχίζουν ξανά οι προπονήσεις της ομάδας. Στόχος είναι, μέχρι τότε να έχει ξεκαθαρίσει -τουλάχιστον- το θέμα της απόκτησης ενός επιθετικού, που θα αντικαταστήσει τον αδικοχαμένο Αντόνιο Ντε Νίγκρις.

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα και Χρόνια πολλά, ευλογημένα Χριστούγεννα. Με το καλό ο καινούριος Χρόνος.

    ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.