30.12.09

Ολυμπιακός: Εξετάζει εναλλακτικές του Μπεν Αρφά


Το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση του Χατέμ Μπεν Αρφά στον Ολυμπιακό. Η προσφορά των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ που έχουν καταθέσει οι «ερυθρόλευκοι» καλύπτει σχεδόν απόλυτα τη διοίκηση της Μαρσέιγ, εν τούτοις η μεταγραφή «κολλάει» στην αρνητική στάση του 22χρονου μέσου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. «Δεν είμαι σίγουρος πως ο παίκτης ή ο μάνατζέρ του έχουν μιλήσει με τον Ολυμπιακό», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζαν-Κλοντ Ντασιέ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός του γαλλικού συλλόγου, Ντιντιέ Ντεσάμπ θα του ανακοινώσει ότι δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του, ασκώντας του έτσι έμμεσα πίεση προκειμένου να πει το ναι. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εξετάζουν ήδη και άλλες περιπτώσεις, καθώς αναγνωρίζουν ότι πολύ δύσκολα θα έχει αίσιο τέλος το σίριαλ Μπεν Αρφά. Μία από αυτές δεν αποκλείεται να είναι ο Ντιέγκο Σόουζα της Παλμέιρας, τον οποίο εκτιμά ιδιαίτερα ο Ζίκο. Στη λίστα του Βραζιλιάνου προπονητή βρίσκονται αρκετοί συμπατριώτες του, δεν αποτελούν όμως προτεραιότητα σχετικά με την ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Παράταση μίας ημέρας παίρνει η ολοκλήρωση της μεταγραφής-επιστροφής του Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα. Ο μάνατζερ του Κονγκολέζου φορ είχε συνάντηση με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό το πρωί της Τετάρτης και συζητήθηκαν οι παράμετροι της συμφωνίας των δύο πλευρών. Ο Αφρικανός άσος θα περάσει το πρωί της Πέμπτης από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με προοπτική επέκτασης της συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.