24.12.09

Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος ο Παλέτα


Ο Παλέτα φέρεται να είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Νίκος Νιόπλιας για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός χαίρει της εκτίμησης του τεχνικού του «τριφυλλιού» αλλά και του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Εφόσον, λοιπόν, οι πράσινοι αποφασίσουν να προχωρήσουν σε μία κίνηση στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τότε, θα …κοιτάξουν πρώτα την επιλογή του άσου της Μπόκα Τζούνιορς.
Το σημαντικό, βέβαια, είναι στον Παναθηναϊκό να αποφασίσουν ότι θα κινηθούν αυτή την μεταγραφική περίοδο για κεντρικό αμυντικό. Ο Νίκος Νιόπλιας μπορεί να έχει εκφράσει την άποψη ότι χρειάζεται ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας αλλά, όμως, και αυτός και από την ΠΑΕ ξεκαθαρίζουν ότι θα αναζητήσουν περιπτώσεις παικτών με καλύτερα στοιχεία από αυτούς που υπάρχουν στο ρόστερ.
Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί μία σύσκεψη ανάμεσα στον Νικόλαο Πατέρα, στον Κώστα Αντωνίου και τους Νίκο Νιόπλια και Κριστόφ Βαζέχα. Σε αυτή θα ληφθεί η απόφαση για το εάν θα γίνει κίνηση για στόπερ.

Ακόμη και η απόφαση όλων να είναι θετική, η περίπτωση του Παλέτα είναι δύσκολη. Το παρελθόν έχει δείξει ότι οι διοικούντες την Μπόκα είναι πολύ σκληροί στις διαπραγματεύσεις. Στην περίπτωση του Παλέτα οι απαιτήσεις της κυμαίνονται στα δύο με τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχει αποκλειστεί η περίπτωση δανεισμού με προοπτική αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.
Για να πραγματοποιηθεί μεταγραφή αυτή την περίοδο, όμως, θα πρέπει να μπουν λεφτά στα ταμεία της ομάδας. Ο Νικόλας Πατέρας έχει ξεκαθαρίσει ότι εάν κριθεί αναγκαία η μεταγραφική ενίσχυση, τότε, θα απευθυνθεί στους βασικούς μετόχους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα συνεισφέρει για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.
Με δύο παίκτες λιγότερους είναι η επιθυμία του Νίκου Νιόπλια να δουλέψει μετά τον Ιανουάριο. Πράγμα που σημαίνει ότι ο αριθμός του ρόστερ από 27 πρέπει να έχει 25 ποδοσφαιριστές. Εφόσον έρθει και ένας κεντρικός αμυντικός τότε, θα χρειαστεί να φύγουν τρεις παίκτες. Ποιοι θα είναι αυτοί; Ο Μάντζιος και ο Τζιόλης και πιθανότατα ο Κλέιτον ο οποίος δεν έδειξε να εκτιμά την …επιστροφή του στις προπονήσεις με την άφιξη του Νιόπλια.
Από το πρωί έχει αρχίσει η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ. Οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ της Πέμπτης. Για να χρησιμοποιηθεί ο νέος χλοοτάπητας θα πρέπει να περάσουν δέκα ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.