24.12.09

Ολυμπιακός: Πρόσω ολοταχώς για Μπεν Αρφά, Μπούτου


Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της μεταγραφής του Χατέμ Μπεν Αρφά για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες εμφανίζονται σίγουροι για τη συγκεκριμένη υπόθεση, παρότι ο γαλλικός Τύπος αναφέρει ότι ο 22χρονος άσος δεν επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα.
Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν κάνει πρόταση 8 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά οι Γάλλοι θέλουν έναν καλύτερο διακανονισμό. Δεν υπάρχει κάποια διαφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους, αλλά ο Μπεν Αρφά φαίνεται πως καθυστερεί τις εξελίξεις.
«Πράγματι, ο ποδοσφαιριστής μάς έχει μεταφέρει ότι προτεραιότητά του είναι κάποιο πιο δυνατό πρωτάθλημα. Ωστόσο, πρόταση άλλη δεν υπάρχει. Και η Μαρσέιγ μαζί μας συζητάει και είμαστε πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία. Συζητάμε, και μετά θα πει η Μαρσέιγ “συγγνώμη δεν έρχεται ο παίκτης”; Η λογική λέει ότι θα τον πείσει τον παίκτη να έρθει. Άλλωστε, ο παίκτης έδειξε ενδιαφέρον και μόνο που έστειλε τον εκπρόσωπό του εδώ στην Ελλάδα και τα είπαμε», είναι το σκεπτικό της διοίκησης.

Όσον αφορά στο πότε θα τελειώσει το… μίνι σίριαλ του Μπεν Αρφά, αυτό παραμένει άγνωστό, αφού οι διοικούντες την ΠΑΕ έλεγαν: «Εξέλιξη δεν υπάρχει, κάναμε τις προτάσεις μας και περιμένουμε τις απαντήσεις. Όταν τις έχουμε, θα τις ανακοινώσουμε».

Την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα ο Τρεζόρ Μπούτου για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο επιθετικός από το Κονγκό αγωνίζεται στη Μαζέμπε και θα έρθει με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, έχοντας υπογράψει οψιόν αγοράς. Συγκεκριμένα, αν ο 24χρονος φορ πείσει για τις ικανότητές του, τότε οι Πειραιώτες θα μπορέσουν με 2 εκατ. ευρώ να κάνουν το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη δικό τους. Τον Μπούτου φέρεται να πρότεινε ο Κώστας Μπότος, ο οποίος είχε συνάντηση με τους κ.κ. Χρυσικόπουλο και Θεοδωρίδη στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.
Όσον αφορά στον άλλο Τρεζόρ, τον Λούα Λούα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας εμφανίζονται αποφασισμένοι να τον κρατήσουν, εφόσον εκείνος περάσει μετά τα Χριστούγεννα τις εργομετρικές εξετάσεις της ομάδας. Ο 28χρονος επιθετικός αναχώρησε για το Παρίσι, όπου θα περάσει μερικές ημέρες με την οικογένειά του. Όταν επιστρέψει θα μπει στις προπονήσεις και θα γίνει γνωστό αν θα φορέσει ξανά τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.