30.12.09

ΑΕΚ: "Εγγυώμαι ότι θα ...βγει η χρονιά" δήλωσε ο Παππάς


Ως εγγυητής ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να αντεπεξέλθει οικονομικά την τρέχουσα σεζόν, εμφανίστηκε ο Πέτρος Παππάς σε συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία οπαδών της ομάδας, οι οποίοι βρέθηκαν στα γραφεία εταιρίας του στο Μαρούσι. «Αν δώσουμε την ΠΑΕ στον Κοζώνη και αποδειχτεί απατεώνας, θα μπούμε όλοι φυλακή», δήλωσε ο μέτοχος της «Ένωσης».


Νωρίτερα, περίπου 70 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο Μαρούσι και μια αντιπροσωπεία τεσσάρων εξ αυτών, χωρίς να δημιουργήσουν προβλήματα, συναντήθηκαν με τον επιχειρηματία και είχαν συνομιλία μαζί του. Ο Πέτρος Παππάς τόνισε: «Δεσμεύομαι ότι θα γίνει διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος στα λογιστικά βιβλία της ομάδας», ενώ εγγυήθηκε ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να «βγάλει» οικονομικά τη σεζόν.

«Εγγυώμαι ότι η φετινή σεζόν θα βγει χωρίς προβλήματα. Θα δώσω ένα ποσό εγώ και ένας ακόμη και δεν θα υπάρξει κανένα θέμα. Έχω έρθει σε επαφή με κάποιο πρόσωπο που θα μπει στο Δ.Σ και μπορεί να μας βοηθήσει οικονομικά», είπε χαρακτηριστικά.


Σχετικά με τον Χαράλαμπο Κοζώνη αρκέστηκε να πει: «Δεν μας έχει δώσει καμία απόδειξη για την οικονομική του επιφάνεια. Αν του παραχωρήσουμε την ΠΑΕ και αποδειχτεί ότι είναι απατεώνας, τότε θα μπούμε όλοι φυλακή».

Οι φίλοι της ΑΕΚ αποχώρησαν ειρηνικά λίγο μετά τις 17:00.



Το σχέδιό τους για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να παρουσιάσουν στις 4 Ιανουαρίου οι μέτοχοι του συλλόγου. Σε αυτό δεν περιλαμβάνεται φυσικά ο Χαράλαμπος Κοζώνης, ο οποίος δεν έπεισε για την οικονομική του επιφάνεια, αλλά μία σειρά από κινήσεις για να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως προτεραιότητα των μετόχων-των οποίων ηγούνται οι Νίκος Νοτιάς, Πέτρος Παππάς, Πόλυς Χατζηιωάννου, Γκίκας Γκούμας και Παντελής Αθηνής-είναι η ρύθμιση του ομολογιακού δανείου από τη Morgan Stanley με καλύτερους όρους από τους υπάρχοντες. Πρόθεσή τους είναι να σβηστεί το χρέος των 5,7 εκατ. ευρώ προς τον τραπεζικό κολοσσό και να εξασφαλίσουν και πάλι τον απόλυτο έλεγχο των μετοχών που ήταν ενεχυριασμένες. Οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο, όπως και με την Puma για το χρέος των 4 εκατ. ευρώ που «βαραίνει» την ομάδα. Οι μέτοχοι θέλουν να καλύψουν το φετινό άνοιγμα των 10 εκατ. ευρώ, πράγμα που θα συμβεί από τα προσδοκώμενα έσοδα, αλλά και από δικές τους οικονομικές «ενέσεις». Παράλληλα έχουν ήδη συμφωνήσει με έναν επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και θα προστεθεί στη μετοχική σύνθεση, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν κι άλλες προσθήκες.

Στο μεταξύ, στις αρχές του νέου έτους αναμένεται να αποκαλυφθεί το όνομα του νέου προέδρου της ΠΑΕ, στον οποίο φέρονται να έχουν καταλήξει οι μέτοχοι. Παράλληλα φημολογείται πως υπάρχουν σοβαρές σκέψεις περί αντικατάστασης του Ντούσαν Μπάγεβιτς, μεταξύ των μετόχων υπάρχουν ορισμένοι που δεν είναι ικανοποιημένοι από το έργο του Σερβοέλληνα τεχνικού. Μάλιστα λέγεται πως ήδη εξετάζονται περιπτώσεις προπονητών από το εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.