17.12.09

Πανιώνιος: «Τέλος» και επίσημα ο Ρεκόμπα


Παρεθλόν από τον Πανιώνιο αποτελεί από σήμερα ο Αλβάρο Ρεκόμπα. Όπως ανακονώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Ουρουγουανός επισκέφτηκε σήμερα τα γραφεία του συλλόγου και αποφασίστηκε να λυθεί το συμβόλαιό του με την ομάδα της «Πλατείας».
Ο πρώην άσος της Ίντερ αγωνίστηκε με την «κυανέρυθρη» φανέλα για 1,5 χρόνια, έχοντας 19 συμμετοχές και πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος:

«Ο Άλβαρο Ρεκόμπα επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της ΠΑΕ Πανιωνίος, όπου μέσα σε φιλικό και συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, συμφώνησε με τους ανθρώπους της διοίκησης την λύση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο.
Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ευχαριστεί τον Άλβαρο Ρεκόμπα για την παρουσία του στην ομάδα μας, γεγονός που έκανε το όνομα του ιστορικότερου συλλόγου της Ελλάδας, γνωστό παγκοσμίως.
Του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Για εμάς θα είναι πάντα ένας φίλος».

Στην έλλειψη… πίεσης και κινήτρου απέδωσε το μέτριο πέρασμα και τελικά την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο ο Αλβάρο Ρεκόμπα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με την Πενιαρόλ και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει για να αγωνιστεί στην πατρίδα του μετά το 1997.
«Θέλω να πάω σε μία ομάδα με σημαντικό πρότζεκτ, γιατί έχω μεγάλες φιλοδοξίες. Θέλω να αγωνιστώ σε έναν σύλλογο όπου υπάρχει πίεση, γιατί έπαιζα σε μία ομάδα όπου ήταν το ίδιο είτε κερδίζαμε, είτε ερχόμασταν ισόπαλοι είτε χάναμε και ένας παίκτης πρέπει να νιώθει την πίεση για να νικά», τόνισε ο «Τσίνο» και πρόσθεσε: «Θα ήταν η εύκολη λύση για μένα να επιλέξω μία ομάδα που αγωνίζεται στο Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει την απόφασή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.