22.12.09

ΑΕΚ: Εν αναμονή του οικονομικού ελέγχου



Την ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου στην ΠΑΕ ΑΕΚ θα περιμένουν οι μέτοχοι της ομάδας προτού διασαφηνίσουν τις προθέσεις τους για τη συνέχεια. Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (21/12) οι Πέτρος Παππάς, Πόλυς Χατζηιωάννου, Τάκης Κανελλόπουλος και Νίκος Κούλης είχαν σειρά επαφών, για τις οποίες ενημερώθηκε και ο μεγαλομέτοχος Νίκος Νοτιάς. Η απόφαση στην οποία καταλήγουν είναι να κινηθούν ανάλογα με το πόρισμα των ελεγκτών, το οποίο αναμένεται στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου του Ιανουαρίου. Ο λόγος είναι πως θέλουν να έχουν σαφή γνώση της ακριβούς οικονομικής κατάστασης στην ΠΑΕ και των χρεών που υπάρχουν. Ο Πέτρος Παππάς, που έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ, δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα θέσει σε εφαρμογή το πλάνο με τους «συμπαίκτες» από το Λονδίνο.
Την ίδια ώρα διοίκηση εξακολουθεί να μην υπάρχει, ενώ τα οικονομικά προβλήματα πληθαίνουν και δεν είναι δυνατό να καλυφθούν οι υποχρεώσεις ως το τέλος του χρόνου μόνο από τα προσδοκώμενα έσοδα. Το εφιαλτικό σενάριο της διοίκησης πρωτοδικείου έχει κάνει την εμφάνισή του, έστω και δειλά, αλλά κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει αν δεν βρεθεί μία λύση.
Στο μεταξύ, με ενδιαφέρον αναμένεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή τηλεοπτική συνέντευξη του Χαράλαμπου Κοζώνη, ο οποίος διατείνεται πως θα παρουσιάσει στο κοινό επαρκείς αποδείξεις της οικονομικής του επιφάνειας και θα προσπαθήσει να πείσει τον κόσμο πως είναι η μοναδική λύση για να βγει η ΠΑΕ από το αδιέξοδο. Εξάλλου, συνέντευξη Τύπου είναι πιθανό να δώσει τον Ιανουάριο και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Κιντής, για να αναφερθεί στην οικονομική κατάσταση της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς («δεν υπάρχει διοίκηση για να με διώξει») μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης σχολιάστηκαν αρνητικά από αρκετούς εκ των μετόχων, που θεωρούν ότι ο Σερβοέλληνας τεχνικός τούς «άδειασε». Είναι γεγονός πως ο 62χρονος προπονητής δεν έχει μόνο φίλους στις τάξεις των μετόχων, καθώς αρκετοί θεωρούν πως παρότι υπάρχουν πολλά διοικητικά/οικονομικά προβλήματα, η «Ένωση» θα μπορούσε να παρουσιάζει ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό του πρώτου μισού της περιόδου.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδωσε ολιγοήμερη άδεια στους παίκτες του για τις ημέρες των εορτών και όταν επιστρέψουν (στις 27/12 οι Έλληνες, στις 28/12 οι ξένοι) θα αρχίσει η προετοιμασία για το ντέρμπι της 6ης Ιανουαρίου απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Στο παιχνίδι αυτό αναμένεται να επανεμφανιστούν οι Σκόκο και Νέμεθ, ξεπερνώντας τους τραυματισμούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.