28.12.09

Ολυμπιακός:Και η Μπλάκμπερν για Μπεν Αρφά

Οσο ο Ολυμπιακός δεν κλείνει από τώρα το θέμα, κι όσο ο Μπεν Αρφά εμφανίζεται διστακτικός να συνεχίσει την καριέρα του στο... φτωχό ελληνικό πρωτάθλημα, στο σίριαλ θα προστίθενται καθημερινά νέα επεισόδια.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, η Μπλάκμπερν θα καταθέσει πρόταση στην Μαρσέιγ για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2010.

Όλος αυτός ο ντόρος που έχει γίνει γύρω από το όνομα του 22χρονου μεσοεπιθετικού, υποχρεώνει την διοίκηση της Μαρσέιγ να προγραμματίσει έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για τη Δευτέρα, προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον του παίκτη, για το οποίο ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ζοσουά Ανιγκό, είναι αναποφάσιστος, όχι όμως και ο προπονητής της ομάδας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποίος δεν... καίγεται να τον κρατήσει.

Σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ από τη Γαλλία, η Μαρσέιγ θέλει 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει και αυτός είναι ένας από τους λόγους που απέρριψε την προσφορά του Ολυμπιακού, η οποία ανερχόταν στα 8 εκατομμύρια.

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που έχει κινηθεί επίσημα για τον Μπεν Αρφά μέχρι στιγμής και για όσους τον ξεγράφουν, οι Γάλλοι έχουν την απάντηση: «Δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη και μέσα στις επόμενες ημέρες θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη προσφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.