7.1.10

"Κιτρινόμαυρο" το ντέρμπι! (Αποτελέσματα αγωνιστικής)


Με ήττα αποχαιρέτησε ο Ολυμπιακός το 2009 (η πρώτη στη σεζόν), με ήττα μπήκε στο 2010 (η πρώτη εντός έδρας), καθώς μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ νίκησε 2-1 στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα, αποτέλεσμα που έδωσε το δικαίωμα στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό να απομακρυνθεί πέντε βαθμούς από την πειραϊκή ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τον Α. Παπαδόπουλο στο 26', ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» γύρισαν το ματς με δύο γκολ του Σκόκο (33', 40').



ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: 1-0



Τη δεύτερη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος κατέβαλε την αντίσταση του Πανιωνίου στην Τούμπα με 1-0, σε αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική, και έφτασε στους 31 βαθμούς, αφήνοντας τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι γνώρισαν τη δεύτερη συνεχή ήττα τους, στους 22. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Ίβιτς στο 31΄.



Παναθηναϊκός - Εργοτέλης: 4-1



Με νίκη μπήκε στο 2010 ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός, καθώς σε αγώνα για την 16η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα, επικράτησε στο ΟΑΚΑ με 4-1 του Εργοτέλη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Φραγκουλάκη στο 8', αλλά οι γηπεδούχοι γύρισαν εύκολα το ματς με δύο γκολ του Σισέ (26', 66') και από ένα του Καραγκούνη (44') και του Λέτο (90+2).



Καβάλα-Λεβαδειακός 2-2



Ισόπαλος 2-2 έληξε ο αγώνας ανάμεσα στην Καβάλα και τον Λεβαδειακό, που φιλοξενήθηκε στο «Ανθή Καραγιάννη», στο πλαίσιο της 16ης ημέρας για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Τα γκολ των γηπεδούχων, που εξακολουθούν να παραμένουν στα... υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα, σημείωσε ο Ονουάτσι (26`, 66`), ενώ για τον Λεβαδειακό σκόραραν οι Μπαλβορίν (54`) και Ναπολεόνι (71`).



Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης 1-0



Επιστροφή στις νίκες μετά από περίπου 40 ημέρες για τη Λάρισα. Η ομάδα της Θεσσαλίας, σε αγώνα για την 16η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Αλκαζάρ και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κάσας στο 27ο λεπτό.



Ατρόμητος-Αρης 0-3



Τη δεύτερη συνεχή νίκη του στο πρωτάθλημα και πρώτη για το 2010 πέτυχε ο Άρης στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου με 3-0. Οι Θεσσαλονικείς έκαναν πρεμιέρα στο β΄ γύρο (16η αγωνιστική) με το σπουδαίο αυτό "τρίποντο", το οποίο προήλθε από τα τέρματα των Κάλβο (14΄) και Κάμπορα (23΄, 70΄). Από το 27΄ οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ηττήθηκαν μετά από δύο διαδοχικές νίκες, έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μπαζίνσκι με δύο κίτρινες κάρτες σε δύο λεπτά (26΄-27΄).



Τα παιχνίδια της Τετάρτης:



Ηρακλής-Πανθρακικός 3-1



Πολύ σημαντικό βήμα στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, έκανε σήμερα ο Ηρακλής, καθώς επικράτησε στο Καυτανζόγλειο του ουραγού Πανθρακικού με 3-1, παρά το γεγονός ότι στο ημίχρονο προηγήθηκε η ομάδα της Κομοτηνής.



ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη 0-0



Στο «στείρο» 0-0 έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη, στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο «Ζωσιμάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.