16.1.10

Επιδείνωση του καιρού



   Επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός από τα νοτιοδυτικά.

    Aναμένονται βροχές σε όλη τη χώρα και στα νότια καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιόνια στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο, ενώ οι άνεμοι πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί μέχρι 8 μποφόρ και τοπικά 9 μποφόρ.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά και την ηπειρωτική χώρα από 0 έως 12 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

    Στην Αττική, βροχές κατά τόπους ισχυρές, αλλά και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι 8 μποφόρ και η θερμοκρασία κυμαίνεται στην Αθήνα από 5 έως 12 βαθμούς.

    Στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει συννεφιά, με πρόσκαιρες ασθενείς βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι πνέουν βορειανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ και η θερμοκρασία κυμαίνεται στην πόλη από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

    Σήμερα, Κυριακή, στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις.

    Οι άνεμοι στα νοτιοανατολικά θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βορειοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά στα πελάγη 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.