13.1.10

Εξελέγη ο νέος δήμαρχος Παγγαίου


Ο μέχρι πρόσφατα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Απόστολος Τσιακίρης είναι ο νέος δήμαρχος Παγγαίου, που εξελέγη στη θέση του προσφάτως δολοφονηθέντος Τριαντάφυλλου Κουκούδη.

Σε βαριά ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η διαδικασία για την ανάδειξη νέου δημάρχου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από πρόσκληση του πρώτου σε ψήφους δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφούσας ομάδας, Θανάση Τσολπαντίδη, ο οποίος μετά το τραγικό τέλος του Τριαντάφυλλου Κουκούδη ασκούσε χρέη δημάρχου.

Απευθυνόμενος στους δημοτικούς συμβούλους ο νέος δήμαρχος τόνισε ότι η ανάδειξη του στη διοίκηση του Δήμου Παγγαίου αποτελεί δείγμα αγάπης και εκτίμησης στο πρόσωπο του. Διαβεβαίωσε ότι θα προσπαθήσει με τη δική τους συμπαράσταση και αγάπη να θέσει και πάλι το Δήμο σε ομαλή λειτουργία επιτυγχάνοντας τους στόχους που είχε θέσει ο προκάτοχός του προς όφελος των κατοίκων της περιοχής.

Ο Τριαντάφυλλος Κουκούδης βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο αυτοκίνητό στις 30 Δεκεμβρίου 2009 και για το θάνατό του κατηγορούνται οι δυο ταμίες του Δήμου Παγγαίου, οι οποίοι μετά την ομολογία τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.