13.1.10

Βρέθηκε το όπλο του Αστυνομικού διευθυντή Ζακύνθου


Θρίλερ με τον θάνατο του 51χρονου αστυνομικού διευθυντή Ζακύνθου Βασίλειου Πατσούρη, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε χθες στις 13.30στην παραλία Μπανάνα στα Βασιλικά Ζακύνθου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρει τραύμα στο κεφάλι από σφαίρα, και επ΄ αυτού οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., βασιζόμενοι στην ιατροδικαστική έκθεση, εκτιμούσαν ότι μεγαλύτερες πιθανότητες συγκεντρώνει η εκδοχή της αυτοκτονίας, αν και ο Πατσούρης δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να αναφέρει ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει. Ετσι οι λόγοι που ενδεχομένως τον οδήγησαν σε μια τέτοια ενέργεια παραμένουν άγνωστοι.

Το όπλο βρέθηκε την Τρίτη το πρωί από δύτες, σε βάθος 80 εκατοστών και σε απόσταση 12 μέτρων από την ακτή. Θα ακουλουθήσει βαλλιστική έρευνα. Οπως σημείωναν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., «τα υπηρεσιακά όπλα έχουν “ταυτότητα” άρα και οι βολίδες έχουν “ταυτότητα” και αν έχει αυτοκτονήσει θα διαπιστωθεί από τη βαλλιστική εξέταση». Ο 51χρονος αξιωματικός χθες νωρίς το πρωί πήγε κανονικά στο γραφείο του, ωστόσο στις 9.30 αποχώρησε λέγοντας στους συναδέλφους του ότι τις τελευταίες ημέρες είχε κάποιες ενοχλήσεις στα οστά και θα πήγαινε, ως εκ τούτου, να τον εξετάσει ορθοπαιδικός. Η τελευταία φορά που συνομίλησε με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ήταν λίγο μετά τις 11 το πρωί. Εκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για έναν εξαιρετικό συνάδελφο που δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή για αρνητικά σχόλια, για έναν άνθρωπο ο οποίος είχε «παντρευτεί» την Αστυνομία και βρισκόταν στο γραφείο του καθημερινά από το πρωί ως το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.