11.1.10

Ο ΤΖΟΙ ΘΑ ΥΠΟΔΥΘΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

 Ο ηθοποιός Ματ ΛεΜπλανκ, γνωστός ως Τζόι από "Τα Φιλαράκια" επιστρέφει στην αμερικανική τηλεόραση μετά από τέσσερα χρόνια για να υποδυθεί τον... εαυτό του.

Ο 42χρονος ΛεΜπλανκ θα υποχρεωθεί να κάνει οντισιόν για τον ρόλο του... ΛεΜπλανκ στη νέα σειρά που θα τιτλοφορείται "Επεισόδια", δήλωσαν οι επικεφαλής του αμερικανικού δικτύου Showtime.
Πρόκειται για μία συμπαραγωγή με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC 2 και το σενάριο θέλει μία φανταστική βρετανική κωμωδία να μεταφέρεται στην αμερικανική τηλεόραση και ο ΛεΜπλανκ να επιλέγεται για να πρωταγωνιστήσει στη θέση ενός βρετανού ηθοποιού.
Σκηνές από την κωμωδία που προβλήθηκαν στους τηλεοπτικούς δημοσιογράφους εμφανίζουν τον ΛεΜπλανκ, ο οποίος έχει γκριζάρει, να περνάει από οντισιόν για να υποδυθεί τον εαυτό του, ενώ η αίθουσα είναι γεμάτη από σωσίες του τηλεοπτικού Τζόι, που φοράνε δερμάτινα μπουφάν και τον μιμούνται.
"Χαίρομαι τόσο πολύ που πήρα το ρόλο. Θα ήταν φοβερό να δω κάποιον άλλον να παίζει τον Ματ ΛεΜπλανκ", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ηθοποιός.

Η σειρά αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται αργότερα μέσα στο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.