14.1.10

Δολοφόνησε τον αδελφό του


Οικογενειακή τραγωδία στον Πειραιά. Αδελφός σκότωσε αδελφό μετά από ασήμαντο διαπληκτισμό, εξαφανίστηκε, επιχείρησε να αυτοκτονήσει, εντοπίστηκε από τον πατέρα του να περιπλανιέται στην πόλη και παραδόθηκε στην αστυνομία.

Η ιστορία άρχισε να αποκαλύπτεται χθες το πρωί, όταν οι γονείς των δύο παιδιών, που επιχειρούσαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί τους, χωρίς αυτό να καταστεί δυνατό, έφτασαν από τις Σπέτσες στην Αθήνα για να δουν τι συμβαίνει.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα όπου διέμεναν τα δύο αγόρια, στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Ολίνθου 40-42 στα Καμίνια, βρήκαν τον μικρότερο γιο τους, μόλις 18 ετών, νεκρό, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Έφερε μαχαιριές στην καρωτίδα και το στήθος. Στο πτώμα του άψυχου νέου υπήρχαν ίχνη πάλης και το διαμέρισμα ήταν αναστατωμένο.


Ο 22χρονος αδελφός δεν βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα και δεν απαντούσε στα απεγνωσμένα τηλεφωνήματά τους.

Στις 10 περίπου το βράδυ και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί τους ο 22χρονος, ο πατέρας τον συνάντησε σε περιοχή του Πειραιά, όπου περιπλανιόταν για ώρες ολόκληρες. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ο νεαρός ομολόγησε στον πατέρα του ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον αδελφό του, ο οποίος όπως υποστήριξε τον μείωσε ηθικά, τον δολοφόνησε. Στη συνέχεια έφυγε από το διαμέρισμα και επιχείρησε να αυτοκτονήσει χωρίς να τα καταφέρει.

Ο 22χρονος, συνοδεία του πατέρα του, παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όπου ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς, οι οποίοι έφτασαν χθες το πρωί στην Αθήνα από τις Σπέτσες ώστε να επισκεφτούν τα παιδιά τους, έχοντας καταλάβει ότι κάτι κακό είχε συμβεί και έμελλε να είναι εκείνοι που θα αντίκριζαν πρώτοι τον 18χρονο νεκρό, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.