13.1.10

Ολυμπιακός: Οι Ιταλοί για Ντάτολο


Έτοιμο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού φέρνουν τον Χέσους Ντάτολο νέα ιταλικά δημοσιεύματα.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα napolisport.net, η οποία ασχολείται με τα θέματα της ιταλικής ομάδας, μεταφέρει δηλώσεις του δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, σύμφωνα με τις οποίες ο Αργεντινός είναι πολύ κοντά στους «ερυθρόλευκους».
«Ο Ντάτολο είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα πάρει τον παίκτη με δανεισμό και με προοπτική αγοράς έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι», ήταν τα λόγια του ιταλού δημοσιογράφου, ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά με τις μεταγραφές και θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους δημοσιογράφους στην γειτονική μας χώρα.
Στο δημοσίευμα, επικαλούνται τις δηλώσεις αυτές, με τις οποίες –ουσιαστικά- υποστηρίζουν ότι επιβεβαιώνονται και οι πληροφορίες της ιστοσελίδας.
Μέχρι στιγμής, από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάποια αντίδραση. Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη είναι δεδομένο και στηρίζονται πολύ στη θέληση του Ντάτολο να παλέψει για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο το ερχόμενο καλοκαίρι.
Από την Νάπολι έχουν ξεκαθαρίσει στον Ντάτολο πως δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής, κάτι που άλλαξε τις σκέψεις του παίκτη, ο οποίος πλέον σκέφτεται πολύ σοβαρά να αναζητήσει αλλού την… τύχη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.