23.1.10

Το νέο Noble της China Motors


3 μέτρα, 4 θέσεις είναι το σύνθημα που πλημμυρίζει τις εκθέσεις της China Motors σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο λόγος φυσικά έχει να κάνει με τη διάθεση του μίνι μοντέλου Noble στην Ελληνική αγορά. Πρόκειται για το μικρότερο 4θέσιο αυτοκίνητο του κόσμου, με μήκος μόλις 3 μέτρα και χώρους για 4 ενήλικες επιβάτες που έχουν πρόσβαση στις πίσω θέσεις χάρη στις δύο μεγάλες πόρτες του μικρού αυτοκινήτου.

Το νέο Noble διατηρεί όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου, με τον κινητήρα και την κίνηση εμπρός. Κάτω από το λιλιπούτειο εμπρός καπό υπάρχει ένας ζωηρός κινητήρας της Suzuki 1.100 κ.εκ και 71 ίππων, ικανός να κινήσει σβέλτα και με άνεση το νέο Noble, διατηρώντας ταυτόχρονα την κατανάλωση χαμηλά, μόλις 4,5 λίτρα/100 χλμ.

Το νέο Noble αλλάζει το καταστημένο των μίνι αυτοκινήτων προσφέροντας εκτός από τεράστιους χώρους σε ελάχιστες διαστάσεις και πλήρη εξοπλισμό. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις με διαφορές lifestyle.

Στην έκδοση Smile το νέο Noble περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, δύο αερόσακους, ABS με EBD, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι, αυτόματα ηλεκτρικά παράθυρα και ηλεκτρικούς καθρέφτες, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών και κανονική ρεζέρβα, κλιματισμό, ηχοσύστημα USB, διαιρούμενα πίσω καθίσματα, ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές με τηλεχειρισμό, πλευρικά φλας στους καθρέφτες.

Στην έκδοση Plus το νέο Noble διαθέτει επιπλέον εξωτερική βάση ρεζέρβας με τροχό αλουμινίου, και σχάρες οροφής.

Οι τιμές του νέου Noble είναι 8.990 ευρώ και 9.890 ευρώ για την έκδοση Smile και Plus αντίστοιχα. Το μεταλλικό χρώμα χρεώνεται 280 ευρώ επιπλέον. Η China Motors καλύπτει το νέο Noble με τριετή εγγύηση μηχανικών μερών, χρώματος και αμαξώματος, και δωρεάν σέρβις ίδιου διαστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.