8.2.10

Νίκησαν Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ακάθεκτος προς την κατάκτηση του τίτλου, που θα είναι ο πρώτος μετά το 2004, επελαύνει ο Παναθηναϊκός, καθώς, στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα, νίκησε 3-0 μέσα στο Αλκαζάρ τη Λάρισα, η οποία μπαίνει πλέον σε περιπέτειες. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τζιμπρίλ Σισέ, που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ με εκπληκτικό τρόπο στο 43' και το 45', ενώ ο Νίνης στο 82' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 5-1

    Με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντάρμπισιρ, ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-1 του Λεβαδειακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε αγώνα για την 21η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Άγγλος σκόραρε στο 36` και το 53` δίνοντας την ευκαιρία στους «ερυθρόλευκους» να κατακτήσουν ένα εύκολο «τρίποντο» στην προσπάθεια που κάνουν για να καλύψουν τη διαφορά που τους χωρίζει από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.
Το σκορ για τον Ολυμπιακό είχε ανοίξει ο Μέλμπεργκ στο 19`, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει προσωρινά ο Ταραλίδης στο 42`. Ο Μήτρογλου στο 83` με εξαιρετικό πλασέ και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ για τον Ολυμπιακό.

    ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ: 1-1

    Πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, έχασε ο ΠΑΟΚ. Λίγα 24ωρα μετά τη συντριβή από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το θεσμό του Κυπέλλου, η ομάδα του Σάντος, αγωνίζόμενη με δέκα παίκτες από το 45' λόγω αποβολής του Βιτόλο με 2η κίτρινη κάρτα, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, σε αγώνα για την 21η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ των γηπεδούχων που εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού σημείωσε ο Γιάντσης στο 55`, ενώ για τον ΠΑΟΚ σκόραρε ο Μουσλίμοβιτς στο 37`.

    ΑΡΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: 0-2

    Συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αρη και τον Πανθρακικό που είχε διακοπεί χθες λόγω της δυνατής βροχόπτωσης που μετέτρεψε σε λίμνη το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, με ένα γκολ... χθες (Παπουλής 42`) και ένα σήμερα (Ρομπέρ 75`-πέναλτι) επικράτησε 2-0 του Αρη και έφτασε τις δύο νίκες (και μάλιστα σερί) στο εφετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

    Χθες στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ επικράτησε έυκολα με 3-1 επί της Ξάνθης, η οποία προηγήθηκε στο 9' με τον Μπούγκα. Δύο γκολ πέτυχε ο Μπλάνκο (17΄ πεν., 79΄) κι ένα ο Λεονάρντο (45΄).

    Στην Καβάλα, η τοπική ομάδα νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, με αυτογκόλ του Κώτσιου στο 22'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.