14.2.10

Ήττα σοκ για τον Παναθηναϊκό


 Παναθηναϊκός-Καβάλα 0-2: Τεράστια νίκη σημείωσε σήμερα η Καβάλα, που επικράτησε εκτός έδρας του Παναθηναϊκού με 2-0 σε αναμέτρηση για την 22η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Η σημερινή ήττα του Παναθηναϊκού έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, αφού ο Ολυμπιακός με τη νίκη του στην Τρίπολη μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά απότους "πράσινους" με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος. Τα τέρματα των νικητών σημείωσε ο Σμολάρεκ (68΄, 85΄).

    Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 1-3:Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αστέρα στην Τρίπολη με 3-1.. Τα γκολ του Ολυμπιακού στην Τρίπολη σημείωσαν οι Λούα Λούα (4΄, 40΄) και Στολτίδης (8΄), ενώ για τον Αστέρα μείωσε ο Έντερ (33΄).

    Αρης-Εργοτέλης 2-1:Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Άρης. Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ επικράτησε εντός έδρας του Εργοτέλη με 2-1 σε αναμέτρηση για την 22η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Κόκε (29΄) και Αντου (+45) ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Μπετο (2΄). Ο Άρης ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νάτσο Γκαρσία με δεύτερη κίτρινη στο 58΄.

    Λεβαδειακός - Ατρόμητος 1-1: Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητo, καθώς οι Βοιωτοί παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στην ομάδα του Περιστερίου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 87` με τον Μπάρκογλου και ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 91` με τον Σφακιανάκη.

    Πανιώνιος - Ηρακλής 0-0: Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράσθηκαν Πανιώνιος και Ηρακλής, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ηρακλής τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής -με δεύτερη κίτρινη κάρτα- του Ιακομπ στο 35ο λεπτό.

    ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ: 0-1:Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε ο ΠΑΟΚ στα Γιάννινα επί του τοπικού ΠΑΣ. Χάρη σε γκολ του Φωτάκη στο 43΄, ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε μία άτυπη ρεβάνς για την πρόσφατη συντριβή του στο κύπελλο και ανέβηκε δεύτερος στη βαθμολογία, τουλάχιστον μέχρι την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Από την άλλη πλευρά, ο «Αγιαξ της Ηπείρου» δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αποβολή του Αραμπατζή στο 64΄ και έμεινε στους 21 βαθμούς και τη ζώνη του υποβιβασμού.

    Πανθρακικός-ΑΕΚ 1-2:Στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ παραμένει η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε 2-1 του ουραγού Πανθρακικού στην Κομοτηνή. Ο Σκόκο στο 11΄ και ο Χέρσι στο 47΄ πέτυχαν τα γκολ της Ενωσης, που διατηρεί το αήττητο στον δεύτερο γύρο, ενώ για την ομάδα της Κομοτηνής μείωσε στο 56΄ ο Μπελέκ.

    Ξάνθη-Λάρισα 0-1:Σημαντικό βήμα για την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα έκανε η Λάρισα, επικρατώντας στα Πηγάδια 1-0 της Ξάνθης. Ο Μπλάζεκ πέτυχε στο 41ο λεπτό το γκολ που χάρισε στην ΑΕΛ το πολύτιμο «τρίποντο» και παράλληλα έβαλε σε... μπελάδες τους «ακρίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.