28.2.10

Πρώτος ο ΠΑΟΚ

   ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ 0-3

    Στην κορυφή της βαθμολογίας σκαρφάλωσε σήμερα ο ΠΑΟΚ, καθώς την 24η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα πέρασε με τρόπο θριαμβευτικό από την Ξάνθη, την οποία νίκησε 3-0 και περιμένει πλέον την αυριανή ημέρα για να δει τι θα κάνουν ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη με τον Ατρόμητο. Δύο γκολ σημείωσε ο Βιεϊρίνια (7΄, 66΄) κι ένα ο Ιβιτς (13΄).

    ΑΕΚ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

    Με ένα γκολ του Τζιμπούρ στο 12' η ΑΕΚ πήρε δύσκολη νίκη με 1-0 από τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ, σε αγώνα για την 24η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.


    ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ: 4-0

    Ασταμάτητος ο Ηρακλής, πέρασε με εντυπωσιακή νίκη 4-0 από την Τρίπολη επί του τοπικού Αστέρα, πραγματοποιώντας αποφασιστικό βήμα παραμονής στη Σούπερ Λίγκα. Με τον αγώνα αυτόν άνοιξε η αυλαία της 24ης ημέρας και τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Ιάκομπ (20΄,72΄), Κονέ (56΄), Μιλάνο (59΄ με πέναλτι).

    Το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη μεταξύ του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 24ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, με την ψυχολογία της στα... ουράνια μετά την σπουδαία επιτυχία στη Ρώμη επί της Ρόμα, θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει το πρώτο φαβορί για τη κατάκτηση του τίτλου.

    Πιο εύκολο έργο θα έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχθεί στο «Καραϊσκάκη» τον Ατρόμητο και θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση του τίτλου.

    Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι του Αρη κόντρα στην Λάρισα. Το αναλυτικό πρόγραμμα με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αναμετρήσεων της 24ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

   
   
ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010

   


   
Πανθρακικός-Καβάλα         14:30   NOVA

   
Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα   16:45   NOVA

   
Ολυμπιακός-Ατρόμητος       16:45   ΝΕΤ

   
Άρης-Λάρισα                16:45   NOVA

   
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός     19:00   NOVA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.