17.2.10

Δύο ευχαριστήριες ομιλίες πρέπει να ετοιμάσουν οι υποψήφιοι των Όσκαρ

Οι διοργανωτές της τελετής απονομής των βραβείων της Ακαδημίας Κινηματογράφου των περίφημων όσκαρ είχαν μια καινούργια ιδέα για να αποφύγουν τις βαρετές ομιλίες των νικητών με τα δεκάδες "ευχαριστώ". Η λύση που πρότειναν είναι οι νικητές να ετοιμάσουν δύο ομιλίες.

Οι επικρατέστεροι των υποψηφίων μεταξύ των οποίων ο Τζορτζ Κλούνι, η Σάντρα Μπούλοκ, η Μέριλ Στριπ και ο Τζεφ Μπρίτζες συγκεντρώθηκαν χθες στο ετήσιο εορταστικό γεύμα των υποψηφίων για τα βραβεία Όσκαρ που διοργανώνεται στο Μπεβερλι Χιλς και, όπως το θέλει η παράδοση, οι παραγωγοί τούς έδωσαν κάποιες συμβουλές για την ευχαριστήρια ομιλία τους, κατά την αποδοχή του βραβείου, η οποία δεν πρέπει να υπερβαίνει σε χρόνο τα 45 δευτερόλεπτα.


Η τυπική συμβουλή είναι οι νικητές να είναι σύντομοι και να αποφύγουν τα παρά πολλά ευχαριστώ σε ατζέντηδες, παραγωγούς, σκηνοθέτες, συζύγους και οικογένειες. Ο συμπαραγωγός της βραδιάς των Οσκαρ Μπιλ Μεκάνιν χαρακτήρισε αυτά τα δακρύβρεκτα συνήθως ευχαριστήρια " την πιο μισητή στιγμή της βραδιάς".

Αντ' αυτού ο έτερος των παραγωγών ο Ανταμ Σάνκαμ συνέστησε στους υποψήφιους νικητές να ετοιμάσουν δύο ομιλίες: μια την οποία θα εκφωνήσουν επί σκηνής κατά την παραλαβή του βραβείου και θα αναφέρεται στο τι σημαίνει το Οσκαρ για αυτούς και μια δεύτερη για τα παρασκήνια με την οποία θα ευχαριστούν όποιον και όσους θέλουν.

" Μοιραστείτε με το κοινό το πάθος σας για το τί σημαίνει το Οσκαρ για σας", τόνισε ο Σάνκαμ και πρόσθεσε ότι το βίντεο που θα καταγραφεί από τα παρασκήνια θα αποσταλεί στο διαδίκτυο και οι νικητές θα μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν όπου εκείνοι επιθυμούν ακόμα και στα e- mails τους προς τους φίλους, τους συνεργάτες τους ή και να το ανεβάσουν στη σελίδα τους στο Facebook.

Ωστόσο δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι υποψηφίοι θα ακολουθήσουν τη συμβούλη του. Για να υποστηρίξουν όμως την πρόταση τους οι δύο παραγωγοί έδειξαν μια βιντεοταινία με παλαιότερες βραβεύσεις όπως για παράδειγμα τη Ρενέ Ζελβέγκερ να εξηγεί τί σήμαινε για εκείνη η επικράτηση της και η απόσπαση του βραβείου Οσκαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.