16.2.10

Αναστολή δρομολογίων μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα


   Συνεχίζεται και σήμερα η αναστολή των σιδηροδρομικών συνδέσεων ανάμεσα στη Γαλλία και το Βέλγιο, έπειτα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα που προκάλεσε χθες το θάνατο 18 ανθρώπων, ανέφεραν σε μία ανακοίνωση η γαλλική και η βελγική εταιρία σιδηροδρόμων.

    "Έπειτα από το δραματικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που έλαβε χώρα στη Χαλ στο Βέλγιο, η SNCB διέκοψε τις σιδηροδρομικές συνδέσεις ανάμεσα στη Γαλλία και το Βέλγιο", σύμφωνα με το ανακοινωθέν, που υπενθυμίζει πως τα τρένα Thalys, TGV, Eurostar (κάτω από τη Μάγχη) και TER (περιφερειακά τρένα) δεν μπορούν να επιστρέψουν στις Βρυξέλλες.

    "Προκειμένου να επιτραπεί στις αρχές να πραγματοποιήσουν υπηρεσίες αρωγής και στους Βέλγους σιδηροδρομικούς να προχωρήσουν στην αποκατάσταση των σιδηροτροχιών, η SNCB δεν προβλέπει την επανάληψη των δρομολογίων την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου", συνεχίζει το κείμενο, υπογραμμίζοντας πως "καμία αναχώρηση δεν προβλέπεται αύριο από τη Γαλλία με προορισμό τις Βρυξέλλες (τρένα Thalys).

    Εξάλλου, τα TGV που αναχωρούν από τη γαλλική επαρχία με προορισμό τις Βρυξέλλες θα τερματίζουν στη Λιλ.

    "Το σύνολο των πρακτόρων των Thalys και των SNCF των σταθμών της Λιλ, του Βορρά (Paris-Nord) θα παραμείνουν σε κινητοποίηση προκειμένου να ενημερώνουν τους ταξιδιώτες για τις συνέπειες της διακοπής της κυκλοφορίας", καταλήγει το κείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.