17.2.10

Ανάκληση αυτοκινήτων SUZUKI μοντέλο SWIFT

Aνάκληση αυτοκινήτων SUZUKI μοντέλο SWIFT για διορθωτική επέμβαση σχετική με το σωλήνα καυσίμου πραγματοποιεί η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E., σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου του υπουργείου Οικονομίας όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.
Το πρόγραμμα ανάκλησης αφορά αυτοκινητα SUZUKI μοντέλο SWIFT 1.3L και Swift 1,5L 3θυρα και 5θυρα και συγκεκριμένα αφορά 3376 οχήματα, με εύρος πλαισίων από TSMMZ***S00500000 έως TSMMZ***S00562418 (μοντέλα με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων) και από TSMMZ***S00100000 έως TSMMZ***S00562418 (μοντέλα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων).
Στα προαναφερόμενα οχήματα χρειάζεται να ελεγχθεί και πιθανόν να αντικατασταθεί ο σωλήνας καυσίμου, καθώς ενδέχεται να προκληθεί δυσλειτουργία του συστήματος τροφοδοσίας καυσίμου λόγω λανθασμένης θέσης του σωλήνα. Σε εξαιρετικά ακραία περίπτωση, μπορεί να προκληθεί πυρκαγιά λόγω πιθανής διαρροής καυσίμου από τον σωλήνα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων SUZUKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την 24ωρη γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210 9988168.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.