8.3.10

Πάλι πρώτος ο Παναθηναϊκός, έχασε ο Ολυμπιακός

   Σημαντικό έδαφος στην κούρσα για τον τίτλο έχασε ο Ολυμπιακός, καθώς στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 25η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα ηττήθηκε 1-0 από τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και έμεινε 5 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό και 3 από τον ΠΑΟΚ. Το γκολ πέτυχε ο Μάρα με πέναλτι στο 6'.
   Προσωρινή ήταν (και πάλι) η άνοδος του ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκα, αφού ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και βρέθηκε εκ νέου στη θέση του οδηγού. Τα γκολ πέτυχαν μέσα σε ένα δεκάλεπτο οι Σαλπιγγίδης, Λέτο (71΄) και Σισέ (74΄).
   Στους υπόλοιπους σημερινούς αγώνες, «φιλί ζωής» στις καθυστερήσεις (92΄), με τον Μπακαγιόκο, πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος νίκησε 1-0 στους «Ζωσιμάδες» τον Αστέρα Τρίπολης. Οι φιλοξενούμενοι από το 76ο λεπτό αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπαστία με απευθείας κόκκινη κάρτα.

   Στο Ηράκλειο, ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 82΄ με αυτογκόλ του Σαγκανόφσκι και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στον πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σφακιανάκη.
   Τέλος, ανετη νίκη με 3-0 πέτυχε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη απέναντι στη Ξάνθη. Και στα τρία γκολ δημιουργός ήταν ο Τζαβέλλας και εκτελεστές ο Κουμορτζί στο 21΄, ο Λάτκα στο 39΄ και ο Μπάλαμπαν στο 61΄.
   Στους χθεσινούς αγώνες
   Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα 3-0 του ουραγού Πανθρακικού, στο γήπεδο της Τούμπας, και επέκτεινε σε 13 ματς το αήττητο σερί του.
   Αμετάβλητη παραμένει η κατάσταση στη μάχη για την κατάληψη της πέμπτης θέσης της Σούπερ Λίγκας και την είσοδο στα πλέι-οφ, μετά το ισόπαλο 1-1 της Καβάλας με τον Αρη.
   Με γκολ του Μπλάζεκ στο 55' η Λάρισα πήρε νίκη «ανάσα» στο Αλκαζάρ με 1-0 επί της ΑΕΚ, υποχρεώνοντας ταυτόχρονα την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην πρώτη ήττα μετά από δέκα αγωνιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.