31.3.10

Ο καιρός τις ημέρες του Πάσχα

Με ανοιξιάτικο καιρό θα γίνει η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ.

    Ηλιοφάνεια προβλέται για αύριο (Μεγάλη Πέμπτη), με τη θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, στα κεντρικά και νότια στους 22 και στην Κρήτη έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και στο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις 4-5 και τοπικά μέχρι 6 μποφόρ.


    Τοπικές βροχές προβλέπονται για τη Μεγάλη Παρασκευή με πιθανές σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

    Το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγη συννεφιά. Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο και θα φτάσει στα βόρεια τους 17 με 18 και στην υπόλοιπη χώρα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

    Την Κυριακή του Πάσχα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε καλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα βόρεια τους 18 με 19 και στην υπόλοιπη χώρα τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

    Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός και τη Δευτέρα του Πάσχα. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο ακόμα και θα φτάσει στα κεντρικά και νότια τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.