31.3.10

Ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον μηνύει τον γιατρό του γιου του

Ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον κατέθεσε αγωγή σε βάρος του γιατρού που παρακολουθούσε το γιο του και τον κατηγορεί ότι προκάλεσε το θάνατο του χορηγώντας του ναρκωτικά και γιατί δεν τον μετέφερε εγκαίρως στο νοσοκομείο, μετέδωσε χθες το CBS News.

Η αγωγή κατατέθηκε λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ομολογίας μαρτύρων στην οποία αναφέρεται ότι ο δόκτωρ Μιούρεϊ σταμάτησε τις προσπάθειες ανάνηψης για να μαζέψει τα φυαλίδια των φαρμάκων που χορηγούσε στον Τζάκσον και επίσης καθυστέρησε να καλέσει τις άμεσες βοήθειες έως ότου ολοκλήρωνε τον καθορισμό του δωματίου από επιβαρυντικά στοιχεία.


Η αγωγή, εκτάσης 13 σελίδων, υποστηρίζει ακόμα ότι οι γιατροί του νοσοκομείου στα επείγοντα μετά δυσκολίας κατάφεραν να επαναφέρουν τη λειτουργία της καρδιάς του Τζάκσον και την αποκατάσταση του παλμού του, αλλά δεν μπόρεσαν να τους διατηρήσουν.

" Υπάρχουν πληροφορίες ότι είχε καρδιακό παλμό, και αυτό είναι αληθές", δηλώνει ο Μπράιαν Οξμαν, δικηγόρος του πατέρα του Τζάσκον, Τζο, "αλλά το πρόβλημα με τον Μάικλ είναι πολύ μεγαλύτερο".

Ο δόκτωρ Μιούρεϊ ήδη αντιμετωπίζει ποινική διώξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια για το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον. Η αγωγή προβλέπει ένα τεράστιο ποσό αποζημιώσης άσχετα με το τι θα αποφανθεί στην εκδίκαση της ποινικής υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.