30.3.10

Ένα βαθμό θέλει ο Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα

Μια ανάσα μακριά από το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επικράτησαν επί του Ατρομήτου με 3-0 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και έτσι στα δύο εναπομείναντα ματς χρειάζονται μόλις ένα βαθμό για να κατακτήσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε για ακόμη μια φορά να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που είχαν για την κατάκτηση του φετινού τίτλου παίρνοντας μόνο νίκης έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, παρόλα αυτά στο δεν κατάφεραν να το πετύχουν καθώς ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο παιχνίδι με την Ξάνθη στο «Γ. Καραϊσκάκης».


Βαθμός «χρυσάφι» για την ακριτική ομάδα αν αναλογιστεί κανείς τη φετινή βαθμολογική κατάσταση που επικρατεί στην ουρά της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας και «καίγεται» για βαθμούς έτσι ώστε να μην πέσει στη δεύτερη εθνική κατηγορία. Στο μεταξύ, νίκη ανάσα σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης επί του Πανθρακικού με 3-1 ενώ σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς στο κυριακάτικο ματς γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Ηρακλή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΑΕΚ-Πανιώνιος 1-1
Αρης-Λεβαδειακός 1-0
Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός 3-1
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-3
Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Λάρισα-ΠΑΟΚ 2-1
Καβάλα-Εργοτέλης 1-3
Ολυμπιακός-Ξάνθη 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.