10.3.10

Μυστικές συναυλίες των Guns N' Roses στη Νότια Αμερική

Το διάσημο συγκρότημα της ροκ μουσικής των Guns N' Roses θα δώσει τρεις ιδιωτικές συναυλίες στη Βραζιλία και την Αργεντινή κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στη Νότια Αμερική.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές των συναυλιών του συγκροτήματος οι εμφανίσεις θα πραγματοποιηθούν σε συγκεκριμένη τοποθεσία στο Σάο Πάολο την Πέμπτη και στο Μπουένος Αϊρες στις 20 Μαρτίου. Επίσης εξετάζονται σχέδια για μια ακόμη συναυλία στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ένας εκ των διοργανωτών, ο Τζέιμισον Ερνεστ, δήλωσε ότι κάθε χώρος θα φιλοξενήσει περίπου 150 άτομα και αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες
από το φόβο μήπως ξεσπάσουν επεισόδια από απρόσκλητους. Ο Ερνεστ θα είναι συνδιοργανωτής της συναυλίας του Σάο Παολο μαζί με την Ανα Μπεατρίς Μπαρός, μανεκέν από τη Βραζιλία.

Η περιοδεία του συγκροτήματος στη Νότια Αμερική, που θα δώσει 11 συναυλίες σε διαφορετικές πόλεις, η πρώτη από το 1992 όταν οι Guns N' Roses βρίσκονταν στο απόγειο της δόξας τους, θα ξεκινήσει την Κυριακή από την Μπραζίλια. Η τελευταία εμφάνιση τους είναι την 1 Απριλίου στο Κίτο του Ισημερινού, αλλά θα εμφανιστούν ακόμα στην Ουρουγουάη, τη Χιλή, το Περού, τη Βενεζουέλα και την Κολομβία.

Ο Έρνεστ, που είναι προσωπικός φίλος του τραγουδιστή του συγκροτήματος, του Αξελ Ρόουζ, διευθύνει μια εταιρία ενδυμάτων και έχει επίσης ένα μουσικό συγκρότημα και τα δύο με τον τίτλο Yellow Fever. Πρόσφατα είχε διοργανώσει δύο μυστικές συναυλίες των Guns N' Roses στη Νέα Υόρκη και μια στο Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.