7.4.10

Τσάμπιονς Λιγκ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ιντερ 0-1

Στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκε η Ιντερ, που επικράτησε της ΤΣΚΑ στη Μόσχα με 1-0, σκορ με το οποίο είχε νικήσει και στον πρώτο αγώνα των "8". Ο Γουέσλι Σνάιντερ στο 6΄ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για τους "νερατζούρι", που θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα ή την Αρσεναλ στον δρόμο προς τον τελικό της Μαδρίτης.

Ο αγώνας του "Λουζνίκι" τελείωσε πριν καλά καλα αρχίσει! Στο 6ο λεπτό ο Σνάιντερ εκτέλεσε φάουλ, το τείχος άνοιξε, ο Ακινφέεφ αιφνιδιάστηκε και το 0-1 ήταν γεγονός. Οι Ρώσοι χρειάζονταν πλέον τρία γκολ για να πάρουν την πρόκριση, σε μία προσπάθεια που έμοιαζε πλέον καταδικασμένη, με δεδομένες και τις σημαντικές απουσίες των Αλντόνιν και Κράσιτς.
Κάποιες ενέργειες του Νέσιντ και του Τζαγκόεφ, κυρίως με μακρινά σουτ, δεν αποδείχθηκαν αρκετές για να ξαναμπεί η ΤΣΣΚΑ στο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε οριστικά με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου. Στο 49΄ ο Οντία, ο παίκτης που αντικατέστησε τον τραυματία Βασίλι Μπερεζούτσκι στο 14΄, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έχασε ευκαιρίες να αυξήσει το δείκτη του σκορ, αλλά το 1-0 τής ήταν υπέραρκετό για να τη στείλει στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.



Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)

Κίτρινες: Οντία, Μαμάεφ - Στάνκοβιτς

Κόκκινη: Οντία (49΄-δεύτερη κίτρινη)

Οι συνθέσεις:

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Λεονίντ Σλούτσκι): Ακινφέεφ, Β.Μπερεζούτσκι (14΄ Οντία), Αλ.Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Σενίκοφ, Σεμπέρας, Χόντα (77΄ Ράχιμιτς), Μαμάεφ, Τζαγκόεφ, Γκονζάλες, Νέσιντ (71΄ Γκιγιέρμε)

ΙΝΤΕΡ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Σάμουελ, Ζανέτι, Στάνκοβιτς, Καμπιάσο, Σνάιντερ (86΄ Μουντάρι), Πάντεφ (63΄ Κίβου), Ετό, Μιλίτο (74΄ Μπαλοτέλι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.