10.4.10

Οι παιδικές κατασκηνώσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης θα δέχονται και παιδιά αγροτών

Παιδιά αγροτών, πέραν των υπαλλήλων του υπουργείου, θα δέχονται και φέτος εντελώς δωρεάν (εκτός των εξόδων εισιτηρίων μετακίνησης, από τον τόπο διαμονής τους μέχρι την Αθήνα) οι παιδικές κατασκηνώσεις του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η λειτουργία των οποίων ξεκινά στις 21 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Αυγούστου.

Δικαίωμα συμμετοχής στις κατασκηνώσεις έχουν παιδιά υπαλλήλων ή συνταξιούχων του υπουργείου, καθώς και αγροτών (γεωργών, κτηνοτρόφων, δασεργατών και ψαράδων) από όλη τη χώρα, βάσει των αιτήσεων που θα υποβάλλουν οι γονείς και μόνο εφόσον αυτά:


1) Είναι ηλικίας 7 έως 15 χρόνων, βεβαιούμενης με πιστοποιητικό γέννησης, δηλ. παιδιά που γεννήθηκαν από το 1995 μέχρι και το 2003 (αιτήσεις χωρίς πιστοποιητικό γέννησης θα απορρίπτονται).

2) Δεν πάσχουν από κάποια μεταδοτική ή ψυχική ασθένεια ή κάποιο άλλο αίτιο, το οποίο θα τα εμποδίζει να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις της κατασκήνωσης, όπως είναι π.χ. κολύμπι, τρέξιμο, αθλοπαιδιές κ.α. Το γεγονός αυτό θα αποδεικνύεται από σχετική γνωμάτευση ιατρού.

Επιπλέον, για τα παιδιά των αγροτών θα χρειασθεί και μία βεβαίωση από την Κοινότητα, τον συνεταιρισμό, τον αγροτικό ή δασικό κ.λπ. σύλλογο που ανήκουν οι γονείς, ότι πράγματι αυτοί είναι αγρότες.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.minagric.gr/greek/whatsnew_new.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.