21.4.10

Η Σούζαν Μπόιλ εκδίδει την αυτοβιογραφία της

Η Σούζαν Μπόιλ που κατέκτησε τη διεθνή μουσική σκηνή ξεκινώντας από το τηλεπαιχνίδι " Βρετανία έχεις ταλέντο" υπέγραψε συμφωνία για τη συγγραφή της αυτοβιογραφίας της.

Στο βιβλίο θα περιγράφεται η ταχύτητα ανέλιξης της στο χώρο της μουσικής και στη δόξα, μετά την ερμηνεία του τραγουδιού I Dreamed A Dream που μεταδόθηκε μέσω του YouTube σε κάθε γωνιά του κόσμου.


" Γράφω αυτό το βιβλίο προσπαθώντας να δείξω ότι δεν πρέπει να κρίνεις ένα "βιβλίο μόνο από το εξώφυλλό του" και ελπίζω ότι θα βοηθήσει πολλούς άλλους ανθρώπους", δηλώνει η 49χρονη Μπόιλ.

Το βιβλίο με τον τίτλο " The Woman I Was Born to Be" θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

"Όταν ανέβηκα στη σκηνή για την ακρόαση, ήμουν μια φοβισμένη, πανικόβλητη γυναικούλα που ακόμα θρηνούσα για το θάνατο της μητέρας μου και δεν με ενδιέφερε καθόλου η εμφάνισή μου", δηλώνει η Μπόιλ.

" Πιστεύω ότι ωρίμασα πολύ τον τελευταίο χρόνο, έγινα περισσότερο κυρία και δεν φοβάμαι πλέον τόσο πολύ.

" Η ιστορία μου αποδεικνύει ότι δεν πρέπει να κρίνεις τίποτα μόνο από την ετικέτα του, πρέπει να κρίνεις κάποιον από το σύνολο του ως άτομο, αισθήματα, φυσικές χάρες, μυαλό και πνεύμα και ελπίζω λέγοντας όλα αυτά να αποδείξω ότι τα όνειρα δεν είναι απίθανα, εάν έχεις το θάρρος και τη θέληση να τα πραγματοποιήσεις, ανεξάρτητα από τις συνθήκες", καταλήγει η Σούζαν Μπόιλ.

Η Μπόιλ μπορεί στο βρετανικό τηλεπαιχνίδι να μην κατέκτησε την πρώτη θέση, θέση που κατέλαβα το βρετανικό χορευτικό συγκρότημα Diversity, αλλά εξελίχτηκε σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

Το πρώτο της άλμπουμ κατέκτησε τα τσαρτς τόσο της Βρετανίας όσο και των ΗΠΑ σημειώνοντας απίστευτο αριθμό πωλήσεων.

2 σχόλια:

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.