20.5.10

Ο Άγγελος Χαριστέας εκτός πλάνων της Νυρεμβέργης

Εκτός πλάνων της Νυρεμβέργης για την επόμενη σεζόν είναι ο Άγγελος Χαριστέας, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2011. Η σημερινή «Bild» αναφέρει πως «Ο EURO-Chari δεν έχει κανένα μέλλον στη Νυρεμβέργη», και για του λόγου το αληθές φιλοξενεί δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Ντίτερ Χέκινγκ.

«Δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που είχαμε από εκείνον. Τον ενημέρωσα πως δεν βρίσκεται στα πλάνα μου. Δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και είναι καλύτερο να χωρίσουν οι δρόμοι μας», ανέφερε για τον 30χρονο φορ, που κόστισε 2,5 εκαομμύρια ευρώ όταν αποκτήθηκε από τη Φέγενορντ και αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.
Η διοίκηση της Νυρεμβέργης ελπίζει ο διεθνής άσος να φέρει μία ικανοποιητική πρόταση μέσω των εμφανίσεών του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής. Ο «Χάρι» είχε φέτος 19 συμμετοχές, 11 εκ των οποίων σαν αλλαγή, και πέτυχε ένα γκολ, το νικητήριο στο 2-1 της Νυρεμβέργης επί της Χέρτα στο Βερολίνο για την 26η αγωνιστική της Bundesliga. Παράλληλα δεν έπαιξε καθόλου στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, όπως επίσης και στα μπαράζ παραμονής/ανόδου με την Άουγκσμπουργκ, μέσω των οποίων η Νυρεμβέργη παρέμεινε στη μεγάλη κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.