13.5.10

Εκπτώσεις στο Ρέθυμνο κάθε Πέμπτη

 Αυτό αποφάσισε ο Εμπορικός Σύλλογος στο Ρέθυμνο με στόχο "οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης να έχουν την ευκαιρία για την κάλυψη των βασικών τους αναγκών αλλά και επιθυμιών.

"Όλων αυτών δηλαδή, που κάνουν τη ζωή μας πιο ευχάριστη, ευκολότερη, τη δουλειά μας πιο άνετη, την εμφάνισή μας καλύτερη, τη ζωή μας πιο ασφαλή, ποιοτικότερο τον ελεύθερο χρόνο μας", τόνισε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κ. Ψαρουδάκης.

Η πρωτοβουλία μείωσης των τιμών σύμφωνα με τα μέλη του συλλόγου θα πρέπει να συνοδευτούν και από μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση, τη νομαρχία και το δήμο, έτσι ώστε να γίνουμε πάλι χαμογελαστοί, έμποροι, καταναλωτές, γείτονες και περαστικοί, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου.

Παράλληλα καλούνται σε τούτη τη δύσκολη περίοδο οι ελληνικές επιχειρήσεις να προσαρμόσουν τις προσφορές τους την ίδια μέρα, (κάθε Πέμπτη) όπως δηλαδή τα καύσιμα, τα καταστήματα εστίασης τα κέντρα διασκέδασης, οι επιχειρήσεις τουρισμού.

Οι έμποροι στο Ρέθυμνο, μέσω του e-mail esreth@yahoo.gr μπορούν να ανακοινώνουν την έκπτωσή τους ώστε να αναρτάται στο site του εμπορικού Συλλόγου www.emporio-rethymno.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.