20.5.10

Νέος υφυπουργός Πολιτισμού ο Γεώργιος Νικητιάδης

    «Με απόφαση του πρωθυπουργού ορίστηκε υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού ο βουλευτής Δωδεκανήσων Γεώργιος Νικητιάδης, σε έναν τομέα ιδιαίτερα κρίσιμο και είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχει το έργο του», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.


    Ο εκπρόσωπος ανέφερε ότι η ορκωμοσία του νέου υφυπουργού θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα και ερωτηθείς σχετικά, επισήμανε ότι οι επιλογές των υπουργών και υφυπουργών γίνονται με συγκεκριμένο τρόπο και είναι σύνθεση πολλών παραγόντων και ιδιοτήτων τους.

    Ο κ. Πεταλωτής κληθείς να σχολιάσει εάν θα υπάρξει αντικατάσταση και άλλου υφυπουργού για τον οποίο "ακούγεται" ότι θα δημοσιευτούν στοιχεία σε δημοσίευμα το Σάββατο τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο. «Αναγνωρίζω ότι κάποιοι θα πρέπει να προσελκύσουν αναγνώστες, ακροατές και τηλεθεατές αλλά όλα έχουν και ένα όριο», πρόσθεσε και υπογράμμισε:

    «Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να γίνει ανασχηματισμός. Ήδη έχει πληρωθεί η θέση του υφυπουργού Τουρισμού και δεν επίκειται κανένας ανασχηματισμός».

    Ο Γιώργος Πεταλωτής σημείωσε ότι «είναι δεδομένο ότι φήμες και υπονοούμενα διακινούνται τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα εν όψει υποτιθέμενου ανασχηματισμού, κάτι που ανάγκασε και την υπουργό Παιδείας κ. Ά. Διαμαντοπούλου να εκδώσει ανακοίνωση».

    «Δεν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία που υποτίθεται ότι υπάρχουν. Είναι χωρίς βάση και με καμία αιτιολογία», συμπλήρωσε ο κ. Πεταλωτής και τόνισε ότι είναι λυπηρό να βάλλεται η υπουργός Παιδείας εν μέσω Πανελληνίων εξετάσεων, «κάτι που δημιουργεί και κλονισμό της εμπιστοσύνης των μαθητών και των γονέων».

    «Επιτέλους θα πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με φήμες και υπονοούμενα», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υποστήριξε ότι έτσι απαξιώνουμε τον πολιτικό κόσμο και την ίδια την κοινωνία.

    «Όποιος έχει στοιχεία για οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο να έρθει και να τα βγάλει, αλλά αυτή διάχυτη φημολογία είναι σε βάρος της ίδιας της πολιτείας και της κοινωνίας», υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.