20.6.10

Μουντιάλ 2010: Αποτελέσματα χθεσινών αγώνων και πρόγραμμα σήμερα 20 Ιουνίου


«Ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης για την 16άδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής παρέμεινε η Δανία. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10ο λεπτό από το γκολ του Ετό, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 απέναντι στο Καμερούν, χάρη στα τέρματα των Μπέντνερ (33`) και Ρόμενταλ (61`).

Επίσης, πολύ κοντά στην πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρίσκεται η Ολλανδία, η οποία «ζευγάρωσε» τις νίκες της στο πλαίσιο του 5ου ομίλου. Χάρη σε γκολ του Σνάιντερ στο 53΄, οι «οράνιε» επιβλήθηκαν 1-0 της Ιαπωνίας στο «Ντέρμπαν Στέιντιουμ», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, και έφτασαν τους έξι βαθμούς, αφήνοντας το ασιατικό συγκρότημα στους τρεις.

Εξάλλου, χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Γκάνα και την Αυστραλία στο «Ρόαγιαλ Μπαφόκενγκ Στέιντιουμ» του Ρούστενμπουργκ για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Η Αυστραλία προηγήθηκε στο 11΄ με τον Χόλμαν, ενώ η Γκάνα ισοφάρισε στο 25΄ με το πέναλτι του Γκιάν, πριν από το οποίο αποβλήθηκε -με απευθείας κόκκινη κάρτα- ο Κιούελ για τα «καγκουρό». Πλέον τα πάντα στον 4ο όμιλο θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική (23/6), με τις αναμετρήσεις Γκάνα-Γερμανία και Αυστραλία-Σερβία.


Σήμερα αναμετρώνται η Σλοβακία με την Παραγουάη (14:30) και η Ιταλία με τη Νέα Ζηλανδία (17:00), στο πλαίσιο του 6ου ομίλου, ενώ για τον 7ο όμιλο, διεξάγεται σήμερα ο αγώνας Βραζιλία-Ακτή Ελεφαντοστού (21:30).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.