20.6.10

Μουντιάλ 2010: Αποτελέσματα χθεσινών αγώνων 20 Ιουνίου

Βραζιλία–Ακτή Ελεφαντοστού 3-1
   Χάρη σε δύο τέρματα του Λουίς Φαμπιάνο και ένα του Ελάνο, η Βραζιλία έπαιξε τόσο όσο ακριβώς έπρεπε ώστε να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της στον 7ο όμιλο του Μουντιάλ που φιλοξενείται στη Νότια Αφρική.


    Ο άσος της Σεβίλης σκόραρε στο 25ο και 50ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ακτή Ελεφαντοστού και ο Ελάνο στο 62`, με τη «σελεσάο» να φτάνει στη νίκη με 3-1 που ισοδυναμεί με πρόκριση στη 16άδα της διοργάνωσης. Το γκολ της ομάδας του Έρικσον σημείωσε ο Ντρογκμπά στο 79ο λεπτό. Οι Βραζιλιάνοι στο 88` έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κακά με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο θα πέσει σήμερ με την αναμέτρηση Πορτογαλία-Βόρεια Κορέα, ενώ η τρίτη και τελευταία αγωνιστική θα γίνει στις 25 Ιουνίου με τις αναμετρήσεις Πορτογαλία-Βραζιλία και Βόρεια Κορέα-Ακτή Ελεφαντοστού.

 Σλοβακία-Παραγουάη  0-2
   Η Παραγουάη είναι πια το μεγάλο φαβορί του 6ου ομίλου για την πρόκριση στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας, επικράτησε 2-0 της Σλοβακίας, η οποία κυριολεκτικά ήταν ανύπαρκτη στον αγωνιστικό χώρο του "Φρι Στέιτ Στέιντιουμ" του Μπλουμφοντέιν.
Στο 27΄ ο Βέρα άνοιξε το σκορ και τέσσερα λεπτά πριν το τέλος ο Ριβέρος έκανε το 2-0. Πλέον, η Παραγουάη έφτασε τους 4 βαθμούς και προηγείται στον όμιλο, ακολουθούν Ιταλία κα Νέα Ζηλανδία με 2 βαθμούς και τελευταίοι είναι οι Σλοβάκοι με 1 βαθμό.

Ιταλία-Νέα Ζηλανδία  1-1
   Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ιταλία και τη Νέα Ζηλανδία στο «Μπομπέλα Στέιντιουμ» του Νέλσπρουιτ, για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Η Νέα Ζηλανδία προηγήθηκε στο 7΄ με τον Σμελτζ, ενώ η Ιταλία ισοφάρισε στο 29΄ με το πέναλτι του Ιακουίντα. Πλέον τα πάντα στον 6ο όμιλο, στον οποίο η Παραγουάη είναι το φαβορί για την πρόκριση, θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική (24/6), με τις αναμετρήσεις Σλοβακία-Ιταλία και Παραγουάη-Νέα Ζηλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.