24.6.10

Μουντιάλ 2010: Οι αγώνες σήμερα 24 Ιουνίου

    Τον πρώτο λόγο για τη νίκη και την πρόκριση θα έχει η Παραγουάη στο παιχνίδι κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, στο πλαίσιο της 3ης ημέρας του 6ου ομίλου του Μουντιάλ (17:00), που θα διεξαχθεί στο «Πίτερ Μμποκάμπα» του Πολοκουάνε.


    Η Ιταλία είναι το ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση του 6ου ομίλου (3η ημέρα) του Μουντιάλ, κόντρα στη Σλοβακία (17:00). Οι Ιταλοί έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της νίκης, στον αγώνα που θα διεξαχθεί στο «Ελις Παρκ» του Γιοχάνεσμπουργκ, αν και στα δύο πρώτα παιχνίδια δεν έπεισαν με την Παραγουάη και τη Νέα Ζηλανδία (ισοπαλίες). Από την άλλη πλευρά οι Σλοβάκοι κυνηγούν το θαύμα...

    Απαλλαγμένοι από το άγχος, οι παίκτες της Ολλανδίας και του Καμερούν, αναμετρώνται (21:30 ώρα Ελλάδας) στο Κέιπ Τάουν, για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου στο Μουντιάλ. Οι «οράνιε» έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16», καθώς έχουν δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, αντίθετα με τους Αφρικανούς, που αποκλείσθηκαν από την συνέχεια της διοργάνωσης, αφού μέχρι τώρα δεν έχουν βαθμό.

    Χαρακτήρα τελικού έχει η αναμέτρηση της Δανίας με την Ιαπωνία, που θα διεξαχθεί (21:30 ώρα Ελλάδας) στο Ρούστενμπουργκ για τον 5ο όμιλο του Μουντιάλ, καθώς όποια ομάδα επικρατήσει θα πάρει την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης, ενώ οι Ασιάτες ευνοούνται και σε περίπτωση ισοπαλίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.