25.6.10

Μουντιάλ 2010: Οι αγώνες σήμερα 25 Ιουνίου

    Το κορυφαίο ματς του 7ου ομίλου, και ένα από τα σημαντικότερα, έως τώρα της διοργάνωσης, θα  διεξαχθεί στο «Μαμπχίμπα» του Ντέρμπαν, με την Πορτογαλία να κοντράρεται με τη Βραζιλία, στο πλαίσιο της 3ης ημέρας.


    Για την πρώτη νίκη της στο Μουντιάλ θα παίξει η Ακτή Ελεφαντοστού κόντρα στη Βόρεια Κορέα, στο πλαίσιο της 3ης ημέρας του 7ου ομίλου του Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί στο «Μμπομπέλα» της Νελσρούιτ (17:00) ώρα Ελλάδας.

    Καθοριστικός για την συνέχεια των δύο ομάδων στο Μουντιάλ, είναι ο αγώνας (21:30 ώρα Ελλάδας), που θα γίνει ανάμεσα στην Χιλή και την Ισπανία, στο πλαίσιο της τρίτης ημέρας για τον 8ο όμιλο του Μουντιάλ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Πρετόρια, με διαιτητή τον Μεξικανό, Μάρκο Ροντρίγκες.

    Με μοναδικό στόχο την νίκη που θα της επιτρέψει να προκριθεί στους «16» του Μουντιάλ, η Ελβετία, αντιμετωπίζει (21:30 ώρα Ελλάδας) την Ονδούρα, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για τον 8ο όμιλο της διοργάνωσης. Οι Ευρωπαίοι θα επιδιώξουν να πάρουν το «τρίποντο» και θα περιμένουν το αποτέλεσμα του αγώνα της Χιλής με την Ισπανία για να διαπιστώσουν εάν θα περάσουν στην επόμενη φάση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.