28.6.10

Μουντιάλ 2010: Αποτελέσματα χθεσινών αγώνων 27 Ιουνίου (Στους «8» Γερμανία και Αργεντινή)

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο «Φρι Στέιτ» του Μπλουμφοντέιν, η Γερμανία θριάμβευσε με 4-1 επί της Αγγλίας και προκρίθηκε με τρόπο εντυπωσιακό στα προημιτελικά του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής.
Δύο γκολ πέτυχε ο Μίλερ (67΄, 70΄) και από ένα οι Κλόζε (20΄), Ποντόλσκι (32΄). Οι Άγγλοι, που μείωσαν με τον Άπσον (37΄), πέτυχαν γκολ στο 38΄ που δεν μέτρησε, όταν η μπάλα σε σουτ του Λάμπαρντ πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και αμέσως μετά πέρασε ολόκληρη τη γραμμή, θυμίζοντας σε πολλούς το γκολ «φάντασμα» που είχε πετύχει ο Τζεφ Χαρστ στον τελικό του 1966. Ο Λάμπαρντ είχε και δεύτερο δοκάρι στο 52΄.



Στο άλλο ματς της χθεσινής ημέρας, η Αργεντινή χωρίς να παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο, επικράτησε 3-1 Μεξικού, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα (το ένα από προφανής θέση οφ-σαιντ) ενώ το τρίτο γκολ το έβαλε ο Ιγκουαίν, μετά από αμυντικό λάθος του Οσόριο. Το γκολ της τιμής για τους Μεξικανούς σημείωσε ο Ερνάντες μετά από ωραία ατομική προσπάθεια.

Έτσι, Η «μπιανκοσελέστε» ετοιμάζεται πλέον για την αναμέτρηση (3/7) με τη Γερμανία στους «8», που θα διεξαχθεί στο Κέιπ Τάουν.

1 σχόλιο:

  1. Έπρεπε να παίξουμε over τη Γερμανία... :( Τουλάχιστον η Sportingbet όποτε παίζουμε Αργεντινή μας πληρώνει πάντα! Το πιο εύκολο στοίχημα πλέον! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.