22.6.10

Στάσεις εργασίας στον ΟΣΕ από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη 24 Ιουνίου


    Κανονικά θα λειτουργήσει όλο το πλέγμα των δρομολογίων του ΟΣΕ, παρά τις επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη.


    Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, με την επισήμανση ότι το επιβατικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει πως ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναμονές, ή ακόμη και ακυρώσεις δρομολογίων, εξαιτίας της πιθανής συμμετοχής των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις της ΠΟΣ.

    Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους ενόψει της εξαγγελίας, ίσως και εντός της εβδομάδος, του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα, του σχεδίου αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης του Οργανισμού, τα ελλείμματα του οποίου πλησιάζουν τα 10 δισ. ευρώ.

    Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι έχουν εξαγγείλει επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας από τις 7 έως τις 9 το πρωί, από τις 3 έως τις 5 το απόγευμα και από τις 10 έως τα μεσάνυχτα, από σήμερα έως και την Πέμπτη. Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα με δύο 24ωρες απεργίες στις 29 και 30 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.