28.6.10

Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς σήμερα Τρίτη 29 Ιουνίου (πως θα κινηθούν μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ, ακινητοποιημένα τρένα και προαστιακός) - Προβλήματα στις πτήσεις εσωτερικού των αεροπλάνων

Τα μέσα μεταφοράς ανταποκρινόμενοι στην έκκληση της ΓΣΕΕ να απεργήσουν με τέτοιο τρόπο, "ώστε να μη θιγεί σε καμία περίπτωση η δυνατότητα της μαζικής συμμετοχής των εργαζομένων στο συλλαλητήριο" αποφάσισαν να συμμετέχουν στην κινητοποίηση με στάσεις εργασίας.


Συγκεκεριμένα, το μετρό, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ θα κινηθούν από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και τα τρόλεϊ από τις 7.30 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός θα ακινητοποιηθούν, καθώς οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν 24ωρη απεργία. Θα κινηθούν μόνο οι αμαξοστοιχίες των λεγόμενων κοινωνικών αναγκών. Το πρόγραμμα των δρομολογίων του ΟΣΕ επηρεάζεται και σήμερα αλλά και την Τετάρτη, εξαιτίας της απεργίας. Για το λόγο αυτό, καλό θα είναι οι επιβάτες να ενημερώνονται από τα κατά τόπους γραφεία του Οργανισμού.

Στην απεργία συμμετέχει και η ΟΣΥΠΑ, γεγονός που σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα στις πτήσεις εσωτερικού, ενώ στην απεργία δεν συμμετέχουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα όλες οι πτήσεις του εξωτερικού να πραγματοποιηθούν κανονικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.