1.6.10

Μουντιάλ Νοτίου Αφρικής: Δεν έχετε καλή ομάδα δήλωσε ο Πλατινί

Σίγουρος ότι η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να κάνει καλή πορεία στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής εμφανίστηκε ο Μισέλ Πλατινί. Ο πρόεδρος της UEFA σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» εμφανίστηκε απαισιόδοξος όχι μόνο για την εθνική ομάδα της Ελλάδας, αλλά και για την πορεία της Γαλλίας, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν θεωρώ ότι θα τα πάει καλά».


«Καταρχάς, να μην ελπίζετε ότι θα επαναληφθεί το θαύμα του 2004. Εκπλήξεις πάντα γίνονται στο ποδόσφαιρο, επίσης είναι λογικό να έχετε προσδοκίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν διαθέτετε τόσο καλή ομάδα όπως τότε. Δεν πιστεύω ότι έχετε καλή ομάδα, ώστε να διακριθείτε», είπε ο Πλατινί σχετικά με την Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εθνική Γαλλίας: «Ποιος σας είπε ότι η Γαλλία έχει καλή ομάδα; Δεν θεωρώ ότι θα τα πάει καλά».

Τέλος, η Βραζιλία και η Ισπανία είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου σύμφωνα με το άλλοτε άσο της Γιουβέντους. «Η Ισπανία, που την πιστεύουν πολλοί, και φυσικά η Βραζιλία. Επίσης, μην ξεγράφετε την Αγγλία, που έχει πολλές καλές μονάδες και εξαιρετικό προπονητή», είπε χαρακτηριστικά ο 54χρονος Γάλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.