15.6.10

Η αποχή των βαθμολογητών συνεχίζεται ως την Παρασκευή


   Να συνεχιστεί η αποχή των βαθμολογητών ως την προσεχή Παρασκευή αποφάσισε το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, ενώ την Πέμπτη σε νέ ασυνεδρίαση θα αποφασιστεί η πορεία για την ερχόμενη εβδομάδα. Αύριο το μεσημέρι, οι καθηγητές θα κάνουν παράσταση στο υπουργείο Οικονομικών.

    Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Πέππες, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι μπορεί να ικανοποιήθηκε το ένα αίτημα των εκπαιδευτικών από το υπουργείο Παιδείας, να πληρωθούν με χρηματικά εντάλματα τις αμοιβές τους όσοι εμπλέκονται στις διαδικασίες των πανελληνίων εξετάσεων, αλλά παραμένει το αίτημα να μην περικοπούν οι αποδοχές.

    Ο υφυπουργός Παιδείας Γιάννης Πανάρετος, μετά τη συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τη διοίκηση της ΟΛΜΕ, είχε διαβεβαιώσει ότι η ολοκλήρωση της βαθμολόγησης δεν θα αποκλίνει σημαντικά από τις προκαθορισμένες ημερομηνίες (σσ. συνήθως η ανακοίνωση των βαθμολογιών γίνεται ως το τέλος Ιουνίου). Είπε ακόμη ότι όλοι όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων έχουν την υποχρέωση, την οποία δείχνουν να αντιλαμβάνονται, να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με τον καλύτερο τρόπο και με τις σκέψεις στα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.