28.6.10

Το Βαλκανικό πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας στην Κατερίνη

Στον Ιππικό Όμιλο Πιερίας στην Κατερίνη, το τριήμερο 2-4 Ιουλίου, θα διεξαχθεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας με τη συμμετοχή πέντε χωρών (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Μολδαβία).
Η πόλη της Πιερίας θα φιλοξενήσει για δεύτερη φορά στην ιστορία της Βαλκανικό Πρωτάθλημα, μετά την επιτυχημένη περσινή διεξαγωγή του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Υπερπήδησης Εμποδίων. Στις τρεις κατηγορίες Παίδων, Εφήβων και Ενηλίκων θα λάβουν μέρος περίπου 50 ιππείς και αμαζόνες, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τα μετάλλια στα ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα.
Η Ελλάδα θα συμμετάσχει ξανά με πλήρεις ομάδες και στις τρεις κατηγορίες. Στην Κατηγορία Παίδων θα πάρουν μέρος η Φωτεινή Γεωργίτσου με την Kolliante, Πρωταθλήτρια Παίδων, η Μαριάννα Μπάσδρα με τον Forever, η Φανούλα Σταφυλοπάτη με τον Cassian, η Δανάη Στεφανίδη με τον Wilster, η Αλεξάνδρα Ταχιάτη με τον Dansk, η Δήμητρα Ιγγλέση με τον Solon Hit και η Μαρία Καλύβα με τον Sniper 2. Στην Κατηγορία Εφήβων θα πάρουν μέρος η Αγγελική Βρετού με τον Cogito, η Αμαρυλλίς Γουλανδρή με τον Red Diamond, η Ρέα Καπετάνου με την Gilbaeks Sika, Πρωταθλήτρια Εφήβων, και η Δάφνη Σαχίνογλου με τον Mercedes. Στην Κατηγορία Ενηλίκων θα συμμετάσχουν η Κατερίνα Λω με τον Largos 22, Πρωταθλήτρια Ενηλίκων, η Ελένη Μυράτ με τον Indy, η Χαρά Πουλή με τον Wandango και η Κέλλη Σκλαβούνου με τη Dynastie, Πρωταθλήτρια Νέων Ιππέων.
Το πρόγραμμα των αγώνων, θα αρχίσει και τις τρεις ημέρες στις 8.00 και θα ολοκληρώνεται μετά τις 19.00. Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιλαμβάνει τους πρώτους προκριματικούς γύρους στα ατομικά των εφήβων και ενηλίκων και τα ομαδικά αγωνίσματα των ίδιων κατηγοριών. Tην Κυριακή, 4 Ιουλίου θα αναδειχθούν οι Βαλκανιονίκες στα ατομικά αγωνίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.