13.7.10

Κινητοποιήσεις από τους δημοτικούς υπαλλήλους σήμερα 13 Ιουλίου - Κλειστή η Ακρόπολη έως τις 12 το μεσημέρι

Σε τρίωρη κατάληψη όλων των δημαρχείων της χώρας προχωρούν σήμερα, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, οι δημοτικοί υπάλληλοι, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους κατά του ασφαλιστικού.


Στόχος της κίνησης είναι η καλύτερη ενημέρωση όλων των εργαζομένων για τις επιπτώσεις του ασφαλιστικού σχεδίου νόμου των Δημοσίων Υπαλλήλων, που συζητείται στη Βουλή, «με το οποίο αλλάζει ο χαρακτήρας του ασφαλιστικού συστήματος, καταργείται ο δημόσιος-κοινωνικός και αναδιανεμητικός του χαρακτήρας και ανατρέπονται τα όρια ηλικίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ακόμη και όσων είναι ενταγμένοι στα βαρέα και ανθυγιεινά».

Επίσης, η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμμετάσχει στην πανελλαδική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη 15 Ιουλίου από τις 11 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου και στο μαζικο διάβημα διαμαρτυρίας στη Βουλή στις 12 το μεσημέρι που θα ψηφίζεται το Νομοσχέδιο.

Στο μεταξύ, κλειστή είναι η Ακρόπολη και άλλοι αρχαιολογικοί χώροι, έως τις 12 το μεσημέρι, λόγω της τετράωρης στάσης των μονίμων υπαλλήλων φυλάκων και των συμβασιούχων του Υπουργείου Πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.