5.7.10

Παναθηναϊκός: Υπογράφει σήμερα ο Γκοβού

Μόνο η υπογραφή στο συμβόλαιο λείπει, για να γίνει και επισήμως ο Σίντνεϊ Γκοβού παίκτης του Παναθηναϊκού. Οι ιατρικές εξετάσεις ολοκληρώθηκαν χθες, ο Γάλλος τις πέρασε χωρίς πρόβλημα κι έτσι σήμερα αναμένεται να "σφραγιστεί" η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.


Ο Γκοβού θα δώσει το "παρών" στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας στην Παιανία και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην πατρίδα του καθώς έχει άδεια -όπως όλοι οι "πράσινοι" που μετείχαν στο Μουντιάλ- έως τις 15 Ιουλίου.

Ο 31χρονος επιθετικός, βέβαια, νιώθει ήδη μέλος της "πράσινης" οικογένειας και αυτό αποδεικνύεται από τη συνένετυξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα prasinanea.gr, όπου μεταξύ άλλων τονίζει τα εξής: "Θα τα δώσω όλα στον αγωνιστικό χώρο και επιθυμώ να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει όσα περισσότερα παιχνίδια είναι δυνατό. Ο Τζιμπρίλ (Σισέ) και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μου εξήγησαν τους στόχους της, με έπεισαν ότι είναι υψηλοί. Επίσης, πληροφορήθηκα για την ζωή στην Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα και θεωρώ ότι με καλύπτουν όσα έμαθα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.