12.9.10

Σούπερ Λιγκ: Τα σημερινά (12/9) και χθεσινά αποτελέσματα

   Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με τον Ριέρα και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 51' με πέναλτι του Μαρσελίνιο.
Να σημειώσουμε ότι ο Πανιώνιος αγωνίστηκε από το 36ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τσότσαλιτς, ενώ από το 89' με δέκα, λόγω αποβολής του Ριέρα.
   Ολυμπιακός Βόλου - Εργοτέλης 0-1
   Με γκολ του Μπούντιμιρ στο 67ο λεπτό ο Εργοτέλης νίκησε μέσα στο Βόλο τον τοπικό Ολυμπιακό με 1-0. Η θεσσαλική ομάδα ήταν καλύτερη, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Δασκαλάκη, ο οποίος με εντυπωσιακές αποκρούσεις «κράτησε» ανέπαφη την εστία του.
   Οι χθεσινοί αγώνες
   Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό, καθώς επικράτησε στη Θεσσαλονίκη του Αρη με 1-0, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο πρωταθλητής ήταν καλύτερος, αλλά πήρε τη νίκη με το αμφισβητούμενο πέναλτι, το οποίο υπέδειξε στο 43ο λεπτό ο διαιτητής Δαλούκας, σε ανατροπή του Βύντρα από τον Χαβίτο, και αξιοποίησε ο Σισέ.
   Εξω φρενών με τη διαιτησία του Δαλούκα εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, αλλά και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας στάθηκε στο πέναλτι και τόνισε: «σήμερα διαπράχθηκε ένα καθαρό έγκλημα, εναντίον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να ξεβρωμίσει ο τόπος».
   Σε ήπιους τόνους απάντησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» συνέστησε ψυχραιμία και αποφυγή δηλώσεων που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα μεταξύ των «αιωνίων».
   Ολυμπιακός - Κέρκυρα 2-0
   Την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε στο άδειο (λόγω τιμωρίας) "Γ. Καραϊσκάκης" της Κέρκυρας με 2-0. Το σκορ άνοιξε ο Μέλμπεργκ στο 29ο λεπτό και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ριέρα, στο 86΄.
   Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-0
   Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να λυγίσει την αντίσταση του Αστέρα και έμεινε στο 0-0 στην Τρίπολη. Συνολικά με μέτρια απόδοση η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων, μολονότι οι τελευταίοι αγωνίζονταν από το 51ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Ουντότζι.
   Ατρόμητος - Ηρακλής 1-1
   Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Περόνε στο 63ο λεπτό, για να ισοφαρίσει ο «Γηραιός» στο 88΄ με τον Σολτάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.