17.9.10

Γιουρόπα Λιγκ: Μεγάλη νίκη του Άρη, Θετικό ξεκίνημα για ΆΕΚ και ΠΑΟΚ

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του Άρη στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, αφού νίκησε 1-0 την -κάτοχο του τροπαίου- Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για τον 2ο όμιλο της διοργάνωσης.
Οι παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ προσπάθησαν να ξεκινήσουν νικηφόρα στο γκρουπ και πίεσαν τους "ροχιμπλάνκος", φτάνοντας τελικά στο «τρίποντο» με το γκολ του Χαβίτο στο 59΄, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Κόκε στο 70΄.

Ξεκίνημα με το δεξί στο Γιουρόπα Λιγκ για τον ΠΑΟΚ, που απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Μπριζ στο Βέλγιο, για τον 4ο όμιλο της διοργάνωσης. Μολονότι πιέστηκε πολύ και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 61΄ με γκολ του Κουεμάχα, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Μαλεζά στο 78΄ και να πάρει έναν βαθμό, που ίσως αποδειχθεί πολύτιμος στην προσπάθειά του για πρόκριση.

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα της ΑΕΚ στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς ο «Δικέφαλος» επιβλήθηκε 3-1 της Χάιντουκ Σπλιτ στο ΟΑΚΑ, σε αναμέτρηση για την πρεμιέρα του 7ου ομίλου. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς προηγήθηκε στο 12΄ με τον Τζεμπούρ, ο οποίος έχασε πέναλτι στο 46΄, το κροατικό συγκρότημα ισοφάρισε προσωρινά με το πέναλτι του Ίμπριτσιτς στο 29΄, αλλά η Ένωση πήρε τη νίκη με τα τέρματα των Λυμπερόπουλου (65΄) και Σκόκο (89΄).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.